FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Băgat la regim » ”Bizonul” va juca maximum o repriză pentru Dinamo cu Viitorul

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Gnohere va începe un program strict de slăbire și de antrenamente mai dure pentru a ajunge la greutatea optimă

Dinamo l-a așteptat mai multă vreme, însă mai are pînă să-l aibă apt de fotbal sută la sută. Francezul Harlem-Eddy Gnohere va efectua vizita medicală, apoi va fi supus unui regim de slăbire întrucît a venit cu mai multe kilograme în plus. La cei 1,85 metri ai săi ar trebui să aibă undeva între 80 și 82 de kilograme, avînd în vedere ce conformație are. Conform afirmațiilor roș-albilor, el ar avea acum în jur de 86-87 de kilograme, după ce-a slăbit alte cîteva kilograme bune. La începutul verii, s-ar fi prezentat la antrenamentele Petrolului cu 96 kg!

Gnohere a început deja cîteva sedințe de pregătire suplimentare pentru a reveni la forma care să-i permită accesul în echipa "cîinilor". Rednic l-a adus ca să fie titular și unul dintre golgeterii Ligii 1. În perspectiva meciului de sîmbătă, cu Viitorul lui Hagi, Harlem va face parte din lotul de 18, însă sînt șanse minime să apară în formula de start. Va evolua, cel mai probabil, în repriza secundă, depinde de Rednic cît de mult.

"Harlem va face vizita medicală, vom primi de la INMS ce greutate trebuie să aibă ca să poate juca la cei mai buni parametri. Vreo trei-patru kilograme cred că are în plus. Nu știu ce s-a întîmplat cu el la Petrolul"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

11 goluriîn 25 de meciuri a înscris Gnohere pentru Mons sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
vyyllyy
vyyllyy  •  21 Iulie 2015, 01:09
Postat de triple.core.hd pe 20 Iulie 2015, 20:56

In afara de mine si alte cateva exceptii, suporterii de fotbal sunt in general si manifest homofobi, xenofobi, rasisti si pr0sti. Cel mai rau sub aceste aspecte sunt stelistii pentru ca ei nu au principii solide si valori adevarate. Ei sunt gata, de dragul tinichelelor, sa sustina furturi, clone, echipe fara identitate - jucarii ale patronului, nereprezentative pentru ei ca (,) comunitate de fani. Este deci evident ca ei sunt primii care se refugiaza in manifestari suburbane precum rasismul, homofobia sau sovinismul. Exact ca patronul lor!

Foarte adevarat.

vyyllyy
vyyllyy  •  21 Iulie 2015, 01:07

Adevarat

luc11
luc11  •  20 Iulie 2015, 21:52

valoarea lui este invers proportionala cu greutatea din pacate....in continuare Dinamo nu are nici un atacant veritabil

Vezi toate comentariile (16)
Comentează