FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Băgaţi în anchetă

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Poliţia a intrat pe fir în “scandalul Valiza”, căutînd la UTA banii Stelei.

Banii lui Gigi au stîrnit Aradul, implicînd şi organele de anchetă. Sîmbătă dimineaţa, doi inspectori de la IPJ Arad s-au înfiinţat la sediul clubului, pentru a lua urma valizei cu bani de la Steaua. Cei doi au discutat cu managerul Adrian Alexandrescu, după care au fost însoţiţi de directorul arădenilor în cantonamentul echipei. “Noi le-am spus de la bun început că nu e nimic ade­vărat cu stimularea echipei. Au fost întîi la club, apoi am discutat în cantonament. Nu e absolut nimic”, a relatat Alexandrescu. Însă vizita inspectorilor a debusolat echipa, care a dat o replică palidă, la cîteva ore după aceea, împotriva CFR-ului.

Şansele ca ancheta să continue la UTA par în acest moment minime. “Nu e nimic special legat de UTA. Au fost doar discuţii de rutină”, a spus inspectorul Mihaela Roman de la IPJ Arad. Denunţurile au curs la Arad cu două zile înaintea jocului. Zaharia a fost acuzat că a primit o valiză prin intermediul unor persoane în costum negru, care au mers la jucător acasă, la bordul unui Audi A6. “Tot timpul apar lucruri din astea înaintea meciurilor importante. Ce treabă mai am eu cu Steaua? Nu mai sînt jucătorul lor. E aiurea”, a afirmat Do­rel Zaharia. S-a vehiculat că UTA urma să încaseze de la Gigi Becali 400.000 de euro pentru a încurca pe CFR.

Tudor pleacă

Daniel Tudor n-a fost inclus în lotul care a făcut deplasarea la Tîrgu-Jiu şi ar putea părăsi Aradul la finalul campionatului, cînd îi expiră şi contractul. Portarului i s-a imputat că n-a ieşit la încălzire alături de Mîrne, la meciul cu CFR, dar şi un incident petrecut la antrenamentul de duminică. “Normal, eram supărat că n-am jucat. Iar la antrenament nu m-am luat la bătaie cu nimeni, cum s-a vehiculat. La miuţă l-am văzut pe Huţan în poartă, care nu se mai antrenase de multă vreme. Am spus cîteva cuvinte mai tari, dar n-a fost vorba de bătaie”, a spus Tudor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  22 Aprilie 2008, 14:57

Sper din tot sufletul sa ia campionatul CLUJUL. steaua e o echipa murdara. E rindul provinciei. Apoi sper sa ia campionatul Craiova (daca nu se manjesc cu steaua), Clujul, Timisoara, Aradul, Galatiul, Iasul... Iar bucurestiul sa astepte vreo 10 ani pana la un nou titlu.

 •  22 Aprilie 2008, 11:01

nu credeam ca cei de la cfr pot sa joace asa de murdar...dar ca si cei din jurul echipei toti sunt sub semnul intrebarii...sa le fie rusine ca nu asa se face performanta cu tot felul de nori negri in jur...

 •  22 Aprilie 2008, 10:57

poate au cautat banii chefereului , nu ai stelei. n-ati vazut cum au jucat? a fost blat cu chefere

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close