FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Băgați în ședință » Contra și-a mobilizat jucătorii pentru meciul cu Pandurii: ”E a treia noastră finală!”

Nemec a dat 3 goluri în această primăvară și e principala
Nemec a dat 3 goluri în această primăvară și e principala "gură de foc" diseară pentru "câini"

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2017 00:00

Contra le-a explicat dinamoviștilor că meciul cu Pandurii e mai important decât cel cu Craiova sau cu Steaua și i-a avertizat asupra pericolelor de diseară.

"Câinii" au ajuns la Turnu Severin și au o singură posibilitate în această seară, victoria cu Pandurii, ca să fie în play-off. Momentan, roș-albii sunt pe loc de play-out, însă Cosmin Contra e optimist. Antrenorul i-a băgat în ședință pe jucători ca să le explice importanța confruntării:

  • "E a treia «finală» în campionat de când sunt eu la echipă. Am ajuns, spre norocul nostru, s-o jucăm, avem calificarea pe masă, asta ne-am dorit"
  • "Întâlnim un adversar periculos, chiar dacă lumea consideră că vom avea un meci uşor! Am văzut cele patru meciuri ale Pandurilor în acest an şi să ştiţi că nu e uşor să schimbi o echipă întreagă, să aduci jucători tineri, să aduci şi jucători cu experienţă care nu joacă de mult timp şi să ai imediat rezultate. Pot să ne pună probleme. Trebuie să fim foarte concentraţi şi foarte agresivi ca să câştigăm"
  • "E mai greu decât cu Botoşani, Craiova şi Steaua! În fotbal, totdeauna s-au produs surprize. Formații outsider au făcut meciuri mari şi au încurcat echipe mari. Antrenorul lor este un fost dinamovist care va încerca să demonstreze că e bun şi că poate merita altceva când era aici"
  • "Sper să am multe alte partide importante ale carierei. Să vină un meci cu titlul pe masă! Finala Cupei României cu Petrolul în 2013, când am câștigat, a fost pentru mine, în acel moment, cel mai important joc al carierei de antrenor pentru că am evoluat cu trofeul pe masă. Totuși, o confruntare ca să intri în play-off nu e cea mai importantă a carierei"
  • "Îmi plac provocările. E un risc pe care mi l-am asumat când am venit la Dinamo. Suntem pe un drum bun, dar mai avem mult până să fim o echipă care nu neapărat să se bată la titlu, ci să poată face o figură frumoasă în Europa. Atât timp cât câştigi un trofeu şi joci într-o competiţie europeană, ajungi în primul tur şi te elimină un outsider n-ai făcut nimic".

"Depinde ce vrea de la carieră"

Patrick Petre a impresionat în Derby de România, Contra l-a anunțat: "Pentru prestația din acel meci, Patrick e în lotul pentru Pandurii. Depinde de el, de ce-şi doreşte de la carieră. Eu sunt aici ca să-l sprijin. Îl voi ajuta să crească, împreună cu staff-ul meu, este un jucător talentat, însă de aici încolo depinde de caracterul fiecăruia şi de dorinţa fiecăruia de a ajunge ceva în viaţă".

Iau cu asalt Severinul

O altă emulație după două victorii în campionat și calificarea en fanfare în finala Cupei Ligii. Trupa lui Contra urmează să aibă o galerie numeroasă la Severin, 1.000 de "câini" anunțând că vor fi pe stadion. Cei din Peluza Cătălin Hîldan sunt și mai optimiști spunând că au informații că vor sosi și suporteri din Ardeal și Banat, astfel că numărul fanilor ar fi dublu.

1.000 € intrarea la cazinou

Contra a confirmat Gazeta de ieri: i-a sancționat financiar pe cei 4 care au fost la cazinou în orele dinaintea Derby-ului cu Steaua, Filip, Nistor, Bumba și Popa. Jucătorii au fost amendați cu câte 1.000 de euro. "Guriță" a declarat: "Nu a fost iertat nimeni! Mă voi ocupa personal să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Au greşit o dată, au plătit, a doua oară va fi mult mai complicat pentru ei dacă o vor comite. Dar n-o vor mai face".

"Vrem neapărat în play-off, apoi în cupele europene! Echipa arată caracter și personalitate, cred că putem face lucruri minunate în această primăvară"
Maxi Oliva, mijlocaș Dinamo

"Dinamo trebuie să fie în play-off. E cel mai important meci al anului. Cu Cosmin Contra s-a schimbat puţin agresivitatea echipei, concentrarea, suntem mai motivați. Putem să oferim din nou grandoare acestui club uriaș"
Romera Navarro, fundaș Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează