FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Baiaram și Andrei Ivan revin la antrenamente

Ștefan Baiaram (19 ani) și Andrei Ivan (25 de ani), ambii cu leziuni musculare, sunt așteptați la pregătiri de CS Universitatea Craiova. Primul chiar zilele acestea, Ivan, de săptămâna viitoare.
Ștefan Baiaram (19 ani) și Andrei Ivan (25 de ani), ambii cu leziuni musculare, sunt așteptați la pregătiri de CS Universitatea Craiova. Primul chiar zilele acestea, Ivan, de săptămâna viitoare.

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 16:58 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 17:34

Ștefan Baiaram (19 ani) și Andrei Ivan (25 de ani), ambii cu leziuni musculare, sunt așteptați la pregătiri de CS Universitatea Craiova. Primul chiar zilele acestea, Ivan, de săptămâna viitoare.

Pauza rezervată echipei naționale pare să fi picat numai bine. Moralul e în creștere, după victoria cu FCSB (2-1), Mirel Rădoi are timp să mai lucreze la `acordurile fine`, iar staff-ul medical să recupereze din jucătorii accidentați. 

Sancțiune dură în urma scandalului de la meciul FCU Craiova - Rapid: „Sunt șocat!”
FCU Craiova - Rapid
Sancțiune dură în urma scandalului de la meciul FCU Craiova - Rapid: „Sunt șocat!”

Ivan și Baiaram, înapoi la antrenamente

Din informațiile Gazetei, doi dintre ei își vor relua pregătirile cu echipa în perioada ce urmează. Este vorba de Ștefan Baiaram și Andrei Ivan, care ar putea deveni chiarcandidați pentru efectivul pe care Mirel va conta vinerea viitoare împotriva lui FC Voluntari. 

Ștefan Baiaram, victima unei leziuni musculare pe gambă, este așteptat să revină la pregătiri chiar zilele acestea. El s-a accidentat pe 1 septembrie, în meciul pierdut de Universitatea la Mediaș, scor 0-1, în fața lui FC Hermannstadt. 

Ivan, la rându-i, va reintra în programul normal al echipei la începutul săptămânii viitoare. Internaționalul în vârstă de 25 de ani a suferit o microruptură musculară pe finalul derby-ului din Gruia, cu CFR Cluj (0-2), în tentativa de a prelua un balon care ieșea în afara terenului. 

5 goluriși un assist a bifat Andrei Ivan în acest sezon, în 15 apariții, în campionat (9) și în Conference League (6). E golgheterul echipei

Koljic, peste două luni 

Vești bune sunt și în privința lui Elvir Koljic. Accidentat, ca și Baiaram, tot în meciul cu Hermannstadt, „vârful" bosniac a fost operat la Barcelona, la tendonul mușchiului adductor lung de la piciorul drept. Între timp s-a întors în Bănie și se află în perioada de recuperare, estimată la 3 săptămâni. Iar pe teren va putea fi văzut din nou cam în două luni și jumătate.

4 jucătoriare CSU Craiova la loturile naționale: Bogdan Mitrea și Nicușor Bancu la reprezentativa A, Vladimir Screciu și Jovan Markovici la U21

VIDEO Marin Barbu are încredere în Mirel Rădoi: „Are o relație de nota 10 cu Sorin Cârțu”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV VIDEO Marius Măldărășanu, antrenorul momentului în Liga 1, dezvăluiri tari în direct: „A fost foarte dureros pentru mine. Șase ani nu m-a luat nicio echipă”

Final în „telenovela” Dan Petrescu » Patronul Nelu Varga a făcut anunțul: „Doar ce am vorbit la telefon”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ipsilante
ipsilante  •  22 Septembrie 2022, 11:34

Rezultate si performante putem face doar daca dispunem de un lot bun, cantitativ si calitativ si, intre antrenor si echipa/lot, domneste armonia, exact ca intre o orchestra si dirijorul ei. Oricat de bun ar fi antrenorul sau lotul, fara aceasta colaborare perfecta, rezultate mai pot aparea dar performanta nu se va face. Lotul Stiintei, in opinia mea, este multumitor. Radoi, desi fara experienta, pare sa poata dar, desi declarativ, jucatorii afirma ca sunt o familie, pe teren, adesea, joaca fiecare pentru el. Mai mult, chiar Radoi afirma ca "am invins datorita unor actiuni personale, nu pe scheme antrenate", aratand astfel ca, in joc, se aplica prea putin, ce se antreneaza. Abundenta paselor gresite, a paselor inapoi, mimarea faulturilor (jenant si ridicola!), fluctuatiile drastice in joc, in decursul celor 90 de minte, greselile personale puerile, cu urmari dramatice pe tabela, sunt la ordinea zilei in jocul acestei STIINTE! Faceti ceva sau reprofilati-va domnilor. NU NE MAI AMAGITI! Vrem FAPTE, nu mai vrem promisiuni! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează