FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Bâjbâiala Comisiilor în cazul Șumudică e taxată dur de un antrenor român: "În Germania s-a terminat cu închisoare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 14:14

După ce inițial a fost suspendat timp de șase luni, pentru că a pariat pe meciuri din Liga 1, Șumudică a fost iertat de Comisia de Recurs, iar sancțiunea lui a fost redusă la două luni și se va aplica la începutul sezonului viitor.

Dorinel Munteanu a vorbit despre cazul antrenorului Astrei și spune că decizia nu este una normală, iar în Germania, cazul s-ar fi terminat cu închisoare.

"Nu prea știu foarte mult din această problemă a lui, dar eu cred că cei de la Comisie trebuiau să fie mai consecvenți. Trebuiau să îi dea de la început 2 luni și amendă. La noi în România se practică să se tot schimbe deciziile. Din punctul meu de vedere, decizia Comisiei nu e normală.

În Germania au fost cazuri cu arbitri, iar acolo s-a terminat cu închisoare! Probabil că mai joacă la pariuri și fotbaliști din România, dar nu se duc ei direct. Probabil sunt alte modalități să pună pariuri pe un meci", a spus Munteanu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
aius
aius  •  11 Martie 2016, 20:27

of...presa mea!cat e de jalnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!gata aaaaa,ajunge cu vaicareala,uite f.r.f. nu a vrut sa ia steaua campionatul,asa si...?!

geogeo
geogeo  •  11 Martie 2016, 16:49
Postat de Cojocariu Iosif pe 11 Martie 2016, 15:52

...am stiut ca esti primitiv,acum am aflat ca esti si prost si invidios...ai fost cumva si tu la Astra...???...ha,ha...faci comparatii mizere,apropo cu germana care o deti,ai inteles gresit...de limba romana...dumm bist du...bist jetzt singel...und warum...???

Nu este cum spui tu, Dorinel este un om care stie ce inseamana normalitate. Sunt state in care legile si regulile se respecta. Nu e cazul Romaniei. In Romania, dupa cum spui tu, daca ceri sa se respecte legea esti prost, invidios...Sumudica a dovedit ce caracter are la meciul din Cupa Ligii. Dupa ce scapa de o suspendare absolut normala, face gesturi obscene la adresa publicului. O parte l-au huiduit, l-au injurat, i-au strigat mascari, dar el le-a dat...tuturor. Le-a aratat aia mica si fundul tuturor. Si tu crezi ca e normal. Bravo! Daca ai copii ai grija sa nu-i duci la meciuri cu Sumudica, ca s-ar puitea sa se repete scenele pe care le-a facut la Pitesti. Un needucat, ingamfat, cartofor, mincinos, circar care nu trebuie aparat pentru ca este lipsit de caracter.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  11 Martie 2016, 15:52

...am stiut ca esti primitiv,acum am aflat ca esti si prost si invidios...ai fost cumva si tu la Astra...???...ha,ha...faci comparatii mizere,apropo cu germana care o deti,ai inteles gresit...de limba romana...dumm bist du...bist jetzt singel...und warum...???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează