FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Bălan: ”Dinamo e o echipă valoroasă, a reuşit să învingă toate echipele mari ale campionatului”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Jucătorul celor de la Unirea Urziceni, Tiberiu Bălan, a dezvăluit că echipa sa se va mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în meciul cu Dinamo. Partida dintre cele două formaţii se va disputa dumincai, de la ora 20:30, în direct pe GSP TV.

”Pe noi nu e nicio presiune, nu avem nimic de pierdut. Suntem mai relaxaţi, şi asta s-ar putea să conteze. Nu ne-am gândit că vom ajunge aici vreodată, dar prin muncă multă am obţinut aceste rezultate. E ca o finală şi pentru ei, şi pentru noi. Cred că pentru Unirea e bun şi un rezultat de egalitate

Dinamo e o echipă valoroasă, a reuşit să învingă aproape toate echipele mari ale campionatului. Au jucători cu experienţă şi în meciurile astea este foarte important. Nu e nici o problemă pentru ei că va lipsi Tamaş, au destui jucători care să-i înlocuiască.

Putem învinge în ultimele trei etape, pentru că am demonstrat în tur, atunci când am învins Dinamo în deplasare, pe Timişoara trebuia să o batem, iar la Steaua am avut mult ghinion”, a spus fotbalistul, conform Newsin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  22 Mai 2009, 01:23

Va tremura chilotii ca aveti posibilitatea sa luati campionatul! Nici nu mai dormiti gindindu-va la banii posibili de luat! Nu incercati sa fiti smecheri ca e greu! O sa va blocati, asculta-ma pe mine, mi-a zis Becali si el stie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează