FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI-RAPID, LUNI, 20:30, GSPTV

Bălan şi Varga au rămas la Bucureşti. Liga nu le-a dat legitimaţiile!

tiberiu balan
tiberiu balan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Nicolae Manea nu i-a inclus pe Bălan (foto) şi pe Varga în lotul pe care l-a deplasat la Vaslui pentru meciul de mîîne, seară, contra echipei lui Marius Lăcătuş.

 

"Am făcut două cereri pentru eliberarea legitimaţiilor lui Tibi şi a lui Dacian, dar sîntem ignoraţi. La a doua solicitare nici măcar nu am mai primit vreun răspuns după ce la prima ni s-a spus că nu au cum să le elibereze. Chipurile,  ar reprezenta probe la dosar. De parcă nu puteau să le facă nişte copii xerox!", a declarat pentru gsp.ro Ion Taban, preşedintele formaţiei din Grant. "Toate acţiunile din ultimele zile ale lui Marian Iancu nu sînt decît nişte diversiuni. Departe de domnia sa vreo încercare de a ajuta Rapidul, aşa cum vrea să lase impresia", a mai declarat Taban

Echipa din Giuleşti nu a plecat cu avionul, ca de obicei, ci a făcut deplasarea la Vaslui cu autocarul.

FC Vaslui- Rapid se dispută luni, de la ora 20:30 şi va fi transmis în direct la GSP TV. Pe site-ul Gazetei, gsp.ro veţi putea găsi video în timp real cu cele mai importante faze ale meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
 •  27 Martie 2010, 12:14

nu pot sa citesc ce scrie yo. scoateti reclamele ca degeaba mai faceti site daca lumea nu poate citi. rusine!

maxone42
maxone42  •  22 Martie 2010, 03:49

Mi-a intrat site-ul "trunchiat", deci: www . marelerapid . b/l/o/g/s/p/o/t . com Acum sper sa fie bine. Bineinteles, FARA liniutele oblice.

maxone42
maxone42  •  22 Martie 2010, 03:45

Nu Yo. Asta va place voua sa mincati..."bors". Prima echipa comunista a fost Steaua. restul e CanCan si voi stiti asta foarte bine dar va este greu sa acceptati cu toate ca toata lumea stie asta, chiar si un tolomac ca si tine. Ia de'aici pentru cultura ta generala... vezi-l pe REGE pe un Giulesti arhiplin: _______________________________________________ www . marelerapid. blogspot . com Mai si gindeste inainte de a scrie ceva.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează