FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

GALERIE FOTO. Un jucător al lui Sepsi gustă din plin viața la țară pe timpul izolării

Balazs Csiszer // sursă foto: Facebook @ Sepsi OSK +5   FOTO
Balazs Csiszer // sursă foto: Facebook @ Sepsi OSK

Articol de - Publicat duminica, 29 martie 2020 10:38

Sespi OSK Sfântu Gheorghe prezintă, pe rețelele de socializare, ca multe alte formații de altfel, activitățile zilnice ale jucătorilor săi pe timpul perioadei de izolare. Acum a venit rândul lui Balazs Csiszer, fundașul dreapta în vârstă de 21 de ani.

Dacă cele mai mulți dintre fotbaliști sunt forțați să își facă exercițiile fizice în apartamente, iar apoi încearcă să „dribleze” plictiseala cu filme, rețete de gătit sau cărți, tânărul Balazs Csiszer poate spune că este ceva mai norocos.

Are parte zilnic de aer curat, fără restricții de timp. Fundașul de 21 de ani se află acasă, la Potiond, un sat din comuna Ciucsângeorgiu, în Munții Ciucului.

Își completează antrenamentul cu multă muncă în curtea casei, dă la lopată, hrănește animalele și alte lucruri de-ale gospodăriei.

+1 FOTO

„Animalele au fost hrănite, lemnele de foc tăiate, mașina spălată, după care s-a dat startul și la antrenament. În timpul săptămânii Balazs este activ toată ziua, dar duminică se odihnește și el”, scrie pe pagina oficială de Facebook a lui Sepsi.

Fotbalistul a făcut junioratul la FK Csikszereda, vremuri în care făcea naveta 25 de kilometri, distanță pe care o parcurgea de multe ori cu bicicleta.

A fost împrumutat de ciucani la echipele maghiare Budafoki MTE și Kaposvar, ajungând la Sepsi în vara lui 2019.

25.000 euroeste cota de piață a jucătorului, conform transfermarkt

#sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Sepsi Sf. Gheorghe:

Meci „imaginar” între Sepsi Sf. Gheorghe și FK Miercurea Ciuc » Banii obținuți vor fi donați spitalelor

Arenă de grupele Europa League în Liga 1 » Cum va arăta noul stadion al lui Sepsi Sf. Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează