FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DACIA MIOVENI, SÎMBĂTĂ , 21:30, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Bălgrădean, atac la adresa lui Bonetti: "Nu mi se pare normal ca prietenia cu Andone să îmi afecteze locul în echipă!"

Cristian Bălgrădean, portar Dinamo
Cristian Bălgrădean, portar Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 17:16

Portarul celor de la Dinamo, Cristian Bălgrădean, a spus că în cazul în care echipa sa nu va cîştiga campionatul nu îl interesează cine va reuşi să devină noua campioană a României.

"Eu cred că dacă ne uităm şi la CFR, şi la orice echipă, nu putem spune: da, bă, CFR-ul ne-a spart! Speranţa la titlu moare ultima, dar e foarte greu. CFR e pe primul loc, nu ştiu cine îl ia, nu mă interesează, să fie sănătoşi", a declarat Bălgrădean conform Mediafax.

Goalkeeperul dinamovist îşi doreşte să cîştige măcar un trofeu în actualul sezon şi crede că în acest fel ar salva întreg sezonul: "Să reuşim să cîştigăm finala Cupei, să luăm un trofeu măcar. E a doua finală şi sper să nu o mai pierdem. Salvăm şi noi sezonul dacă reuşim să luăm Cupa şi să terminăm pe un loc 3 sau 2. Nu ştiu dacă o victorie cu Steaua ar şterge tot cu buretele, dar ar fi foarte importantă pentru noi, dar şi pentru suporterii noştri".

Bălgrădean spune că nu i se pare normal ca relaţia de prietenie cu Andone să îi afecteze locul în primul 11. "Dacă domnul Bonetti a considerat că trebuie să stau rezervă, stau rezervă, stau şi în tribună dacă va fi nevoie. Dacă relaţia mea cu Andone a fost motivul, nu mi se pare normal. Eu sunt jucător profesionist şi o să-mi fac datoria doar pe teren. Eu bag mîna în foc pentru orice jucător din echipa aceasta. Tind să cred că nu sunt blaturi în Liga I. Cel puţin Dinamo a jucat toate meciurile pe teren", a încheiat portarul lui Dinamo, Cristian Bălgrădean.

Partida Dinamo - CS Mioveni, din cadrul etapei a 32-a a Ligii I, se va disputa sîmbătă, de la ora 21:30 şi va fi în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro

29 de meciuri a jucat Bălgrădean pentru Dinamo în acest sezon

27 de goluri a încasat goalkeeperul dinamovist

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
florinch
florinch  •  13 Mai 2012, 08:42
Postat de valyomanyd pe 11 Mai 2012, 21:12

Amigo, ai uitat sa-i amintesti de cele 2 goluri de la Brasov, in proportie de 70% e vina lui !!! Bine, in alte meciuri ne-a scos, dar cand portarul greseste, se vede pe tabela !

Uitati probabil cine i-a bagat pe Steaua in forma.Tot Balgradean prin golul luat,la scorul de 1-0, de la Rusescu care sutase de la Piata Victoriei..Atunci Steaua a reintrat in joc,a prins curaj inscriindu-ne inca 2 goluri, si,de atunci a inceput sa faca meciuri bune.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Mai 2012, 22:31

Lui Balgradean nu i-ar strica ceva mai multa modestie si....nu stiu de unde pana unde..... "prietenia cu Andone" !!! Daca vrea sa devina un mare portar trebuie sa munceasca si transmita siguranta echipei !

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Mai 2012, 21:12
Postat de biancorossi pe 11 Mai 2012, 20:23

las-o puffi. ai vazut cum poate un portar sa aduca el singur 3 pct, cum a facut ala la sibiu? tu ne-ai mancat meciul cu steaua si pe cel cu sportul, in care ai fost lamentabil. la meciul cu sportul a inceput declinul. acele 3 pct pierdute prosteste 9dupa ce aveam 1-0) sunt atat de vitale acum... coroborate cu cele 3 din meciul cu petrolul. si cu cele 2 la blatul nefinalizat cu u cluj... mai conta acum ce a fost la cluj intre astia?/ conta o pwla...

Amigo, ai uitat sa-i amintesti de cele 2 goluri de la Brasov, in proportie de 70% e vina lui !!! Bine, in alte meciuri ne-a scos, dar cand portarul greseste, se vede pe tabela !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează