FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Balint a izbucnit în direct: "Și ce dacă ai noroc și iei 2-3 trofee cu FCSB? Tot te vei compromite!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 17:22

Gabi Balint nu crede că FCSB trebuie să mai fie o țintă pentru antrenorii români. Problemele pe care tehnicienii le au cu patronul echipei, care mereu vrea să se implice în vestiar, ar trebui să-i țină departe pe aceștia.

"Toți oamenii care merg la FCSB se compromit. Știm asta! Și Dică s-a compromis. Iar ideea cu cartea de vizită e cu dus-întors, că mergi acolo cu un scop. Și ce dacă ai noroc și iei 2-3 trofee?

Uită-te la Gâlcă, care a luat 3 trofee și nu și-a mai găsit mare lucru. Toți care merg la FCSB știu ce îi așteaptă înainte de a semna", a zis Gabi Balint la TV Digi Sport. 

...despre faptul că MM i-ar fi spus lui Becali că Dică nu e antrenor pentru FCSB: 

"MM s-a referit la Dică? Sau la altcineva care e antrenor pe acolo? Poate și lui Dică i-a zis invers despre cine e antrenor de fapt acolo, dar a folosit alt cuvânt. MM Stoica e un băiat inteligent, dar nu toți se prind la glumele lui. E problema lor. Ok, am glumit. Dacă chiar s-a întâmplat asta, cu ce i-a zis lui Gigi despre Dică, atunci este foarte urât și Dică ar avea toate motivele să fie supărat".

CITEȘTE ȘI: 

Motivul pentru care Reghecampf a refuzat-o pe FCSB » La ce club vrea Anamaria Prodan să-l ducă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
fairplayromania
fairplayromania  •  25 Decembrie 2018, 15:42

Balint este singurul analist tv corect ! Din aceasta cauza nu mai este simpatizat de restul specialistilor care nu au alta viziune decît fcsb. Balint e singurul care forbeste despre fotbal si jucatori. Restul vorbesc doar despre fcsb si jignesc celelalte echipe.

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Decembrie 2018, 15:35
Postat de zagna pe 25 Decembrie 2018, 10:17

Si-i sustine ineptiile lui naum, care altfel nu-l mai invita ...

S-a rupt lanţul de iubire....

negru2707
negru2707  •  25 Decembrie 2018, 11:41

eu nu inteleg frustarea omului asta, daca nu esti in stare sa fii un antrenor decent, sau un afacerist bun...e de vina Becali...si FCSB nu e Steaua, cat venin ai adunat din cauza neputintei tale, te faci de ras constant si mai vrei sa pari si inteligent...jenant.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează