FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Balint susţine ideea creării unei singure echipe în zona Moldovei: "Nu-i o idee rea"

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 16:50

Antrenorul FC Vaslui, Gabi Balint, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă că şi l-ar dori în continuare la echipă pe Lucian Sînmărtean, jucător despre care s-a spus că va pleca din vară la Steaua Bucureşti.

"Nu ştiu care este situaţia, aste ţine de cele două cluburi. În ce mă priveşte pe mine, nu aş fi fericit ca Sânmărtean să plece la Steaua, fiindcă am nevoie de el şi în sezonul viitor, dar pentru el, dacă e decis să facă pasul şi cluburile se înţeleg, nu am ce spune”, a firmat Gabi Balint.

Vrea academie de fotbal în zona Moldovei

Antrenorul FC Vaslui, Gabi Balint, a declarat că ar fi foarte foarte potrivit ca în zona Moldovei să se înfiinţeze o academie de fotbal, care să descopere talente şi să formeze jucători de fotbal.

„Ar trebui făcut ceva după modelul lui Gică Hagi de la Constanţa. Că va fi la Iaşi sau în alte zone, e mai puţin important. Talente sînt, avem de unde forma jucători de valoare”, a declarat Gabi Balint.

El a precizat, totodată, că ideea primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita, care a propus unirea tuturor echipelor de fotbal din Moldova pentru alcătuirea unei formaţii puternice, nu ar fi una rea. „Nu e o idee rea, dar trebuie să se construiască şi un stadion. Este cel de la Piatra Neamţ, care deşi nu mai e nou, întruneşte condiţiile impuse de UEFA. Dacă la Iaşi se va face un stadion bun, sigur că se va putea vorbi şi de formarea unei echipe puternice”, a mai spus Balint.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (46)
ulegpescar
ulegpescar  •  24 Mai 2013, 16:40

Ce idei proaste ai mai Balint ! In loc sa incurajezi fotbaistii din Moldova sa fie cate mai multe echipe in liga 1 tu vorbesti ideotenii....ai nota -1 pt asta .....

misuplaton
misuplaton  •  24 Mai 2013, 14:05
Postat de pexibaniaz pe 23 Mai 2013, 19:35

Te inseli, suporterii Bacaului erau stelisti, rapidisti si dinamovisti. Ii cunosc de o gramada de vreme, erau in general pe interes si veneau si la Pambac si la Willy Bacau daca le dadeai de-o ciorba.

Daca ar muta echipa la IAsi " Politehnica Iasi" si vor ramane si 2 - 3 echipe din Moldova care nu isi vor mai da la "gioale" vom putea si noi sa avem cel putin o echipa cu patru, cinci campionate, altfel nu cred ca vom scoate vreodata capul.

hammer90
hammer90  •  24 Mai 2013, 12:21

daca nu facea porumboiu echipa la vaslui de unde lupa mea mai veneati cu ideile astea.asa ca hai sictir mai balint cu ideile tale.nu va place la vaslui decit sa luati bani nenorocitilor!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează