FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 5-0

Băluță a dezvăluit cheia succesului din Bănie: "Ăsta e secretul nostru!"

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2017 00:00

Omul meciului, cu două goluri și o pasă de gol, Alexandru Băluță a dezvăluit cheia succesului din Bănie.

- Alex, ați pornit greu, dar v-ați dezlănțuit după reușita lui Rocha.
- Probabil a fost cel mai bun meci al nostru de acasă de până acum. Am muncit foarte mult în cantonament, ne-am pus la punct cu faza ofensivă. Ne-am îmbunătățit foarte mult jocul, am exersat mult în fața porții și mă bucur că în meciul acesta, cu FC Voluntari, am reușit să punem în practică ce ne lipsea.

- Ești omul meciului, după ce ai reușit o "dublă" plus o pasă de gol pentru Bancu. Cum te simţi?
- Nu pot să mă consider omul meciului, pentru că toții din echipă am muncit mult pentru această victorie. Jocul nostru s-a îmbunătățit și vom face o figură frumoasă și în meciurile viitoare. Sper să nu fie ultima mea "dublă" din carieră, sper să înscriu cât mai mult.

- Ai mai avut un gol în picior, dar i-ai pasat lui Ivan. Ți-a fost teamă să tragi tu?
- Am vorbit cu el înaintea meciului și am stabilit împreună să fim mult mai altruiști. Trebuie ca echipa să aibă de câștigat și să profităm de toate șansele pe care le avem. I-am pasat pentru că el era într-o poziție mai bună, era important să marcăm pentru moral.

- Ați participat la deszăpezirea terenului, dar tot a arătat rău, nu?
- Da! Terenul a fost un impediment pentru noi, dar și adversarii au jucat tot aici. Ne-a pus probleme la început, pentru că nu știam exact cu ce ghete să jucăm, dar ne-am dat drumul repede la joc și nu am mai avut emoții. Ne-am făcut meciul ușor după ce-am marcat primul gol.

- Așteptați o victorie a CFR-ului în meciul contra Stelei ca să rămâneți deasupra lor?
- Noi le urăm succes și sperăm să obțină un rezultat pozitiv, pentru că ar fi în avantajul nostru. Cel mai important este să ne concentrăm pe meciurile noastre și să terminăm acest campionat pe podium! Acesta este obiectivul pe care l-am fixat.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Februarie 2017, 10:35

alexandru Baluta ...piticul atomic al Craiovei ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează