FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC VOLUNTARI 1-1

Băluţă, după ce Feşnic a refuzat să dea penalty pentru CS U: "Aşa ne-a explicat decizia" » Critici la adresa fanilor olteni

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 22:33

Alexandru Băluţă a fost marcatorul golului prin care CS U Craiova a obţinut un punct din confruntarea cu Voluntari (1-1), dar consideră că oltenii ar fi trebuit să câştige, mai ales că au avut un penalty neacordat la 1-0 pentru ilfoveni.

"Trebuia să câştigăm acest meci, asta ne-am propus. Am avut un penalty clar la 1-0, când Horaţiu Feşnic a spus că henţul a fost involuntar. Nu ştiu ce trebuie să facem să primim penalty. Dar nu e o scuză, dacă am primit goluri, trebuia să dăm mai multe.

Ei au venit să se apere, ne-au surprins la o fază fixă. Nu am avut soluţii pentru că s-au apărat cu toată echipa", a spus fotbalistul oltenilor la TV Telekom Sport.

Băluță a criticat şi atitudinea suporterilor de la Severin, despre care spune că au înjurat jucătorii Craiovei şi afirmă că aşteaptă ca CS U să revină în Bănie, pe noul stadion al oraşului:

"În seara asta nu am simţit prezenţa suporterilor, am auzit doar înjurături, la adresa tuturor. Ei trebuie să ne susţină în toate momentele. Ne bucurăm că vom juca acasă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
469386039881066
Deni Denisa  •  23 Septembrie 2017, 11:06

Uneori colegi de echipa erau mai bine plasati ca tine si ai refuzat sa pasezi ,de aceea ati pierdut 2 puncte ,acesta este unul din marele tale defecte care afecteaza si echipa ...

gicab
gicab  •  23 Septembrie 2017, 09:36

Totuși la Severin sunteți niște parveniți chiar dacă e tot in Oltenia... cu Dinamo v-au susținut ca Dinamo... dar cu voluntari ce rivalitate sa fie???

bazileon
bazileon  •  22 Septembrie 2017, 23:53

Baluta a dat un gol frumos, dar e prea nevricos si pricinos, ca multe piticanii. Voluntarii nu au jucat sorinaccio, dimpotriva, Craiova a avut mare noroc ca nu a mai luat goluri. Lasa ca ne spune maine dl Buzarin cum sunt oltenii victime ale arbitrajelor. Nu stiu ce stie "Devis" (saracul om!), dar multe nu se vad pe teren.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează