FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Banca Pereira » Campioana va primi 2 milioane de euro din transferul fundaşului uruguyan la Inter

Pereira e om de bază în
Pereira e om de bază în "naţionala" Uruguayului, pentru care a marcat 5 goluri în 41 de partide

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 21:26

Clujenii îşi vor rotunji din nou conturile după ce fostul apărător a fost cedat de Porto la Milano.

CFR l-a vîndut pe Alvaro Pereira la FC Porto în vara lui 2009, pentru 4,5 milioane de euro. Clujenii au păstrat 20 la sută dintr-un viitor transfer al fotbalistului, mutare ce s-a produs acum. Fundaşul stînga uruguayan a ajuns la Inter Milano, care a plătit pentru serviciile sale 10 milioane de euro, plus bonusuri de 3,5 milioane de euro. Din această sumă, 2 milioane de euro vor ajunge în conturile clubului din Gruia.

Proces la FIFA pentru Traore
Vişiniii şi-au păstrat un procent de 10 la sută şi din viitorul transfer al lui Lacina Traore, în momentul în care l-au cedat pe ivorian la Kuban Krasnodar. Atacantul african a ajuns în această vară la Anji Mahacikala, dar suma reală a tranzacţiei nu a fost făcută publică. CFR nu a încasat nici un ban din această tranzacţie, iar oficialii campioanei României vor deschide un proces la FIFA împotriva fostei echipe a lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, suma de transfer a lui Traore de la Kuban la Anji a fost de 18 milioane de euro, ceea ce înseamnă că CFR ar fi trebuit să încaseze 1,8 milioane de euro.

29 de meciuri a evoluat Pereira pentru CFR în sezonul 2008-2009

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 August 2012, 13:33

Unde mai pui comisioanele de pe urma transferurilor lui Renan si Traore....

joker_28
joker_28  •  24 August 2012, 13:39
Postat de serghei86ro pe 24 August 2012, 11:30

deci de pleca pereira de la steaua la inter via porto , erau 10 stiri despre acest transfer din care 9 il lingeau la coae pe memeu, cat de bun si mare manager e el .. asa .. faptul ca pereira a devenit cel mai scumpa transfer facut de o echipa romaneasca este doar o stire la fundul paginii gsp.... ca sa nu zic ca ieri a fost barca real si prima stire este cu becali cum se sterge la fund ....

la noi mancatorii de stelemea sunt cei mai multi!!

blaustein
blaustein  •  24 August 2012, 12:13

In sfarsit s-a realizat transferul asta si nu mai vad in fiecare zi stiri si titluri tampite pe tema asta, mai ales pe siteul sport ro. Cat despre transferul in sine...10 mil...s-a scris ca a avut oferte mult mai consistente in trecut, 20,25 mil. Asa o sa plece si Hulk, tot pe 10 mil ;)) daca se mai zgarcesc mult. Nu pupi in fiecare zi oferte ca la Lisandro Lopez sau Falcao. Oricum Porto a scos destul din transferuri.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează