FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Bancă și pentru Poli Iași » Mircea Rednic, împrumut pentru licență!

Articol de - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 10:20

Moldovenii de la Poli Iași au fost împrumutați de antrenor cu 100.000 de euro, în ianuarie, iar acum, în lipsa altor soluții, va plusa probabil cu 80.000 de euro ca să rezolve până la 30 aprilie, data limită, și capitolul financiar al licenței. Președintele Paraschiv l-a abordat deja.

O dată cu aducerea lui Mircea Rednic, la începutul anului, ieșenii au împușcat doi iepuri dintr-un foc. Și-au instalat un antrenor de top, dar și un mic „bancomat". Aflați într-o situație financiară precară, ei au împrumutat deja de la tehnicianul în vârsă de 58 de ani 100.000 de euro, în ianuarie. Iar acum, foarte probabil, tot cu ajutorul lui vor rezolva și problema celor 80.000 de euro necesari pentru a lua licența. 

Rednic și-a anunțat joi intenția de a rămâne și sezonul viitor în Copou și a insistat asupra faptului că „foarte important acum e să primim licența". Ceea ce sugerează disponibilitatea sa de a ajuta. Președintele Ciprian Paraschiv, la rându-i, a declarat Gazetei Sporturilor că l-a abordat, dar că, mai întâi, așteaptă răspunsuri din alte părți: „Avem niște promisiuni"

Niciuna, însă, de la Craiova. Oltenii ar trebui să-i dea lui Poli 50.000 de euro până-n 15 aprilie, reprezentând ultima rată din transferul lui Qaka. Dar, potrivit unor surse ale Gazetei, au transmis în Moldova că "nu facem plăți în stare de urgență". Și cum starea de urgență invocată tocmai s-a prelungit cu o lună, Paraschiv a capitulat: "Au și ei problemele lor, îi înțeleg".

1,8 milioane de euroe suma la care se ridică datoriile lui Poli Iași la ora actuală

185.000 de euroîi mai trebuie lui Paraschiv, în afara celor 80.000 pentru licență, ca să plătească și salariile pe februarie

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Mircea Rednic în versuri! Ieșenii i-au zis „Mircea cel Mare” și i-au scris o poezie specială

Scandal în Liga 1 » Atac devastator la Gino Iorgulescu: „14 proști te-au votat să-i reprezinți, iar tu nu dai un mesaj!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
189254898748309
Claude SH  •  12 Aprilie 2020, 15:04

Încet, încet, Rednic va prelua Iașiul în calitate de patron și bine face. E un oraș care are potențial în a face performante. La fel Timișoara. Nu vad diferențe majore între cele doua orașe importante ale României și Cluj-Napoca. Cu 2-3 firme importante care sa vina lângă echipa și sa dea fiecare minim 500.000 de euro, Iașiul poate fi an de an în play-Off. Eu zic ca o echipa cu un buget de 6 milioane se poate bate la play-Off. Contează și ce vor face în Cupa României. Dacă o vor câștiga, pornesc sezonul viitor cu un plus imens. Bafta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează