FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID

EXCLUSIV Ultimele noutăți din Bănie înaintea „șocului” cu Rapid. Revenire importantă în echipa lui Petev

Vladimir Screciu și Nicușor Bancu sunt stâlpii apărării la Universitatea Craiova / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1
Vladimir Screciu și Nicușor Bancu sunt stâlpii apărării la Universitatea Craiova / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 17:11 / Actualizat luni, 25 martie 2024 19:21

Gazeta Sporturilor a aflat care este situația căpitanului Universității Craiova, Nicușor Bancu, și a lui Vladimir Screciu.

Naționala României dispută marți, la Madrid, amicalul cu Columbia, apoi revine în prim-plan Superliga. Meciul de 5 stele al rundei cu numărul 2 a play-off-ului se dispută pe „Ion Oblemenco”, acolo unde Universitatea Craiova primește vizita Rapidului.

Detalii explozive din stenograme » Daniel Niculae către „Bocciu”: „Am vorbit și cu Colțescu, a zis: «Dați, bă, cu ce vreți!»”
RAPID
Detalii explozive din stenograme » Daniel Niculae către „Bocciu”: „Am vorbit și cu Colțescu, a zis: «Dați, bă, cu ce vreți!»”

În perspectiva duelului locurilor 2 și 3 de sâmbătă, programat de la 21:00, oltenii fac eforturi să recupereze două piese de bază, Nicușor Bancu și Vladimir Screciu. Iar din informațiile Gazetei, șanse reale să reintre are doar ultimul.

Vladimir Screciu vine după o microruptură fibrilară suferită în derby-ul cu FCU Craiova

Screciu este clientul medicului Claudiu Stamatescu din 10 martie. Atunci, în derby-ul cu FCU Craiova (2-1), „închizătorul” Universității s-a accidentat în minutul 56.

În timpul unui sprint în jumătatea adversă, el a acuzat o problemă musculară, iar RMN-ul efectuat ulterior a devoalat o microruptură fibrilară. Screciu a pierdut apoi confruntarea cu CFR Cluj (2-1), din Gruia, dar, din informațiile Gazetei, va fi măcar pe bancă, sâmbătă, cu Rapid.

Meciul cu Rapid vine prea devreme pentru Nicușor Bancu

În schimb, căpitanul Bancu nu se va regăsi pe foaia de joc. Căpitanul oltenilor are de mai multă vreme o verucă interdigitală, care s-a infectat în meciul de la Cluj.

„Bancone”, cum îi spun suporterii, s-a prezentat la convocarea lotului național, pentru amicalele cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia, însă a fost trimis ulterior acasă. De comun acord cu staff-ul naționalei, s-a ajuns la concluzia că are nevoie de o mică intervenție chirurgicală și aceasta trebuia făcută cât mai repede.

Pe Nicușor Bancu l-ar putea înlocui Basilio Ndong

Cu toate astea, susțin sursele Gazetei Sporturilor, meciul cu Rapid vine prea devreme pentru a putea juca. Antrenorul Ivaylo Petev are însă soluție pentru înlocuirea lui.

Basilio Ndong și-a ispășit suspendarea de trei etape dictată împotriva lui de Comisia de Disciplină, după ce și-a lovit adversarul în prelungirile partidei cu Petrolul (90+9), astfel că Petev poate conta din nou pe serviciile sale.

VIDEO. Emil Săndoi remarcă forma bună prin care trece Ștefan Baiaram: „Începe să revină la forma de înainte”

Mai puteți citi:

Prea târziu pentru Coman și Olaru?! » Expert în scouting: „Ce echipă oferă 7-8 milioane de euro pe un jucător de 26 de ani?”

Mihai Rotaru are un acord cu jucătorul dorit » GSP a aflat detaliile contractului pe care i-l oferă oltenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează