FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Banderola a plîns la lăutari » Cristi Tănase a petrecut pe ritmuri de manele după ratarea calificării în primăvara europeană

Articol de - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:50

După ratarea calificării în primăvara europeană, Tănase a petrecut pe ritmuri de manele pînă dimineaţa.

Cristi Tănase nu a fost prea afectat de ratarea calificării în Europa. Site-ul cancan.ro a publicat două fotografii cu căpitanul Stelei surprins într-un club de manele.

Sursa citată susţine că fotografiile le-au fost trimise pe mail şi că ipostazele au fost surprinse în dimineaţa zilei de vineri, după ce "Dodel" petrecuse toată noaptea pe ritmuri de manele. De asemenea, în ştire se specifică faptul că Tănase a cerut muzicanţilor piese de jale. :)

Nilă îi plimbă pe toţi
Dintre jucătorii care cu cîteva ore înainte fuseseră pe Arena Naţională, Tănase a fost singurul care a mers în clubul de manele. El a fost însoţit de Mihai Costea, fotbalist care încă se află sub contract cu roş-albaştrii, dar care n-a bifat nici un minut în 2014. În urmă cu două luni, Costea a fost surprins de paparazzi pe cînd juca poker alături de Gabi Matei la o terasă din sectorul 6 al Capitalei.

A urmat sfatul fanilor
La finalul întîlnirii cu Dinamo Kiev, după ce echipa sa pierduse, 0-2, ratînd astfel calificarea în primăvara europeană, "Dodel" a fost criticat de fanii stelişti în momentul în care a ieşit de la vestiare: "«Dodele», mai bine te duci şi joci la lăutari, că eşti un penibil!".

Mai mult, înainte de a urcat în autocar, un suporter a aruncat în "decarul" stelist cu un fular în culorile clubului din Ghencea. Incidentul nu l-a afectat pe mijlocaşul de 27 de ani, care după ce a plecat de la hotel s-a oprit direct în clubul cu lăutari.

2 goluri a reuşit Cristi Tănase pentru Steaua în acest sezon în cele 22 de meciuri bifate de el în toate competiţiile

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Frustrare foarte mare"
Claudiu Keşeru a vorbit la DolceSport despre ratarea calificării în primăvara europeană, dar şi despre ultimele luni la Steaua: "Nu obişnuiesc să plîng, dar frustrarea a fost foarte mare. E greu de descris în cuvinte sentimentele pe care le simţi în urma unei înfrîngeri şi a unei necalificări. Clar explozia mea a fost sub comanda lui Gâlcă, dar nu pot să spun că primele 4 luni nu mi-au fost folositoare. Dacă veneam cu 6 luni înainte şi pierdeam turul de campionat anul trecut, altul era şi randamentul meu în a doua parte a sezonului".

Sfaturi de la Reghe
Laurenţiu Reghecampf îl încurajează pe Gâlcă şi i-a transmis un mesaj după finalul turului: "Este un moment dificil. Calificarea creşte valoarea jucătorilor, a clubului, ai încă două meciuri de care poţi trece. Sînt multe lucruri care vin atunci cînd realizezi obiectivul. Gâlcă trebuie să treacă peste aceste insuccese şi să pregătească următoarea campanie a cupelor europene. Campionatul îl va cîştiga, nu e nici un dubiu. Gigi Becali doreşte să ajungă în grupele Champions League. Sînt sigur că va face mişcări!".

Vor juca pentru o fetiţă!
Mai mulţi jucători ai Stelei, alături de Paul Pîrvulescu şi Eric de Oliveira, vor organiza un meci caritabil pentru a ajuta o fetiţă de 10 ani, Horinceanu Veronica. Fetiţa suferă de sindrom mielodispastic. Meciul dintre prietenii lui Eric şi cei ai lui Paul Pîrvulescu va avea loc pe 28 decembrie 2014, la Sala Polivalentă din Mediaş. Intrarea va fi liberă, iar oamenii vor putea dona bani în urnele special amenajate. Pe 19 decembrie, la Dej, Papp şi Keşeru vor juca şi ei într-un meci caritabil pentru a ajuta mai mulţi copiii defavorizaţi.

Atac la MApN
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, i-a atacat pe oficialii Ministerului Apărării în disputa pentru sigla campioanei: "Nu cred că merită să ajungi să fii santajat după 16 ani în care ai investit bani şi ai menţinut echipa la un nivel înalt. Eu cred că se va găsi o soluţie. Indiferent care va fi soluţia, Steaua va continua şi va fi aceeaşi echipa pe care foarte mulţi români din ţară o iubesc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
manty_one
manty_one  •  18 Decembrie 2014, 17:05
Postat de senemagugu_nagaga pe 18 Decembrie 2014, 13:54

Ymbecilul ăsta e emblematic pentru OY ... Priviți mecla de Danke Shanke a acestui retardat , și veți înțelege de ce 5teoaya este echipa celor care gândesc încet și foarte încet , sau nu gândesc deloc ...Porkul obez Mckadam e președinte de imagine ... QED ...

concluzia unui retttard aur0lac!! m@@rs si comenteaza pe pagina echipei tale de loseri,cyorete!!

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  18 Decembrie 2014, 13:54

Ymbecilul ăsta e emblematic pentru OY ... Priviți mecla de Danke Shanke a acestui retardat , și veți înțelege de ce 5teoaya este echipa celor care gândesc încet și foarte încet , sau nu gândesc deloc ...Porkul obez Mckadam e președinte de imagine ... QED ...

florianveress
florianveress  •  18 Decembrie 2014, 13:20

Având în vedere la ce echipă joacă şi la ce făţău are, n-are cum să asculte altceva decât manele... Doar n-o să meargă la operă...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează