LIGA 1  ·  ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TÂRGU MUREȘ 3-1

Bănel a retrogradat, dar vrea tot în Liga 1: "Voi vedea ce oferte am"

Duminica, 28 Mai 2017, 22:37

ASA Târgu Mureș a retrogradat în Liga a 2-a, însă Bănel Nicoliță spune că vrea să continue în primul eșalon și așteaptă oferte.

"E dureros că mergem în Liga a 2-a, dar n-am putut mai mult. Ne cerem scuze față de suporteri. Vom vedea ce vom face la anul. Noi ne pregătim cu aceeași intensitate, suntem profesioniști, nu știm ce va fi la anul.

Vreau să mai joc în Liga 1, dar vom vedea ce va fi. Voi avea o discuție cu clubul și voi vedea ce oferte am", a declarat Bănel Nicoliță la Look tv.

"Vrem să vedem potențialul jucătorilor tineri care mai au contract cu ASA și care probabil vor continua și din sezonul viitor. Nu depinde de mine să țin jucătorii cu experiență. Probabil mulți se gândesc la viitorul lor" Ionel Ganea, antrenor ASA

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, a vorbit după victoria echipei sale în fața lui ASA Târgu Mureș, scor 3-1:

"Victoria n-are nicio valoare dacă nu câștigăm următoarea etapă. După meciul cu Pandurii am încercat ușor-ușor să-i readuc pe linia de plutire. Suntem cu toții marcați de acel rezultat. Speram să am un lot mai mare, dar n-am reușit din motive obiective. N-am vrut să ne batem joc de vreo competiție". Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (1)

chris_bu67  •  29 Mai 2017, 09:09

Una din oferte probabil va fi de la ungurașii sponsorizați de dincolo de Tisa,adică o.s.k.șepși

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1