FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB/CSA STEAUA

Bănel Nicoliță a dezvăluit de partea cui e în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Și acum mă înjură rapidiștii”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 13:29

Bănel Nicoliță (34 de ani), antrenor-jucător-finanțator la CS Făurei, în Liga 3, a vorbit despre scandalul dintre FCSB și CSA Steaua, dar și despre noul stadion care va fi construit în Ghencea.

„Eu stau foarte aproape de stadion și vă spun că, pe de o parte, nu m-am simțit bine când auzeam buldozerele cum demolează. Dar, pe de altă parte, mă bucur că se va construi un stadion modern.

Acum, nu știu ce se va întâmpla până în 2020, dar sper ca ambele cluburi să ajungă la o înțelegere și să joace acolo. Spun asta pentru că Steaua, sau FCSB, este iubită de toată lumea”, a spus Nicoliță la TV Digi Sport.

Nicoliță a vorbit și despre cel mai important gol al carierei sale: „Unul dintre cele mai importante goluri marcate de mine în întreaga carieră a fost cel cu Rapid din sferturile de finală ale Cupei UEFA. Este un gol care a rămas în sufletul steliștilor. A rămas până și în cel al rapidiștilor, care mă mai înjură si acum pe unde mă prind. Mă bucur că am înscris atunci și că am făcut performanță cu Steaua. Sunt bucuros ca am scris istorie cu cea mai titrată echipă din România!”.

Meciul dintre Rapid și CS Făurei poate fi urmărit AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1629130900460145
Bogdan Vieru  •  08 Aprilie 2019, 05:51

cel mai important gol al lui a fost cu real madrid...

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  06 Aprilie 2019, 17:57

Nu prea inteleg de ce il injura rapidistii. Cand au aruncat suporterii rapidisti cu sticla pe teren, Banel a scos-o repede de pe teren in loc sa se planga la arbitru/observator sa le suspende terenul.

105662257060988
Eugen Qy  •  06 Aprilie 2019, 15:54

Anton Pan iti zici ? Esti JALNIC ! Despre unii ca tine a scris Eminescu :" ...nici rusine n-au sa ieie in SMINTITELE lor guri, GLORIA NEAMULUI NOSTRU, spre-a o FACE DE OCARA!... "Cu energia-ti de care dai dovadain repetate randuri, ar TREBUI sa LUPTI PENTRU TARA TA SI PENTRU NEAMUL TAU, nu contra lor, ca de aia din cauza unora ca tine vanduti si para rasvanduti strainatatii, pentru te si miri ce firfirici, se duce totul de rapa in TARA NOASTRA !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează