FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Bănel Nicoliță a recunoscut ce oferte a mai avut din Liga 1 + Ilie Stan încrezător înainte de meciul cu Astra

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 17:42

ASA Tg. Mureș, antrenată de Ilie Stan, a terminat la egalitate, 2-2, cu FK Altyn Asyr, campioana Turkmenistanului. Bănel Nicoliță și antrenorul formației mureșene au vorbit după acest joc, pe care Emil Dică l-a terminat accientat, având o entorsă.

"Mi-am dorit foarte mult să joc în Liga 1 din nou. Am vorbit și cu Rică Neaga pentru ACS Poli, dar nu ne-am înțeles. Apoi l-am sunat pe domnul Ilie Stan și am venit la ASA.

Sunt jucători foarte buni aici. Trebuie să muncim mult și să rămânem în prima ligă. Pentru noi fiecare meci este o finală. Avem nevoie mare de puncte. Nu mai avem timp", a zis Bănel Nicoliță

...despre plecarea lui Steaua: "Mă bucur mult pentru el, sper să facă față la Reading. Lui Denis nu am ce să-i zic. Știe bine ce are de făcut la Steaua. El cunoaște ce înseamnă presiunea. E clar că Steaua e favorită la titlu. Doar ea și cu Viitorul se bate".

CE A ZIS ILIE STAN

"Sunt parțial mulțumit de ce am lucrat aici. Atitudinea jucătorilor e lăudabilă. Ne dorim să facem un meci bun cu Astra. Muncim mult, avem nevoie și de sacrificiu. Trebuie să tratăm foarte serios fiecare joc. 

Chiar nu regret că am preluat o echipă într-o situație dificilă. Dorim să evităm retrogradarea", a declarat Stan. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează