FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Bănel Nicoliţă a refuzat oferte importante pentru a semna cu Viitorul: "Nu m-au interesat banii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 18:06

Bănel Nicoliţă, 30 de ani, a surprins în momentul în care a ales să semneze cu Viitorul, deşi a recunoscut că avea oferte mult mai tentante financiar.
Mijlocaşul a fost dorit în această iarnă de Oţelul şi Petrolul, plus alte echipe din Orient, inclusiv Al Ittihad, formaţia antrenată de Victor Piţurcă.

"Am fost primit foarte bine la Viitorul. Este o echipă tînără, cu jucători profesionişti. Mă simt foarte tînăr lîngă noii mei colegi. Am venit cu sufletul aici, nu e vorba despre bani. Am mai avut două-trei oferte dar le-am refuzat ca să vin la Viitorul. Cu siguranţă e cea mai bună alegere pe care puteam să o fac", a spus Bănel Nicoliţă.

Jucătorul e liber de contract din vară, cînd i s-a terminat înţelegerea cu St. Etienne şi a refuzat să semneze cu Nantes, formaţie la care fusese împrumutat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cipet
cipet  •  06 Februarie 2015, 21:57

vai !!!! da ce de-a oferte a mai avut si banel.....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Februarie 2015, 20:45

...garroiul e terminat pentru fotbal...

cracker
cracker  •  06 Februarie 2015, 19:42

Din vara vine la Steaua fac pariu, s-a dus la Viitorul pana in vara, ca nu a jucat ceva vreme si sa-si revina.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close