FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bănel Nicoliță nu poate uita prima zi la FCSB » Ce i-a spus Mirel Rădoi: „Eram transpirat tot! Eram galben”

Bănel Nicoliță alături de Elton +5   FOTO
Bănel Nicoliță alături de Elton

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 15:43

Bănel Nicoliță (35 de ani) și-a amintit de ziua în care a semnat cu FCSB, în ianuarie 2015, și a povestit cum au decurs negocierile.

Fostul mijlocaș dreapta a dezvăluit că a vorbit cu Mirel Rădoi, căpitanul de atunci al roș-albaștrilor, și că la final nu-i venea să creadă.

„A fost o zi foarte grea, din toate punctele de vedere. Am avut emoţii foarte mari. Am coborât din tren și a venit Radu Paligora, care m-a dus la vizita medicală. Când i-am văzut acolo pe toţi nu puteam să mai vorbesc. Pentru mine a fost o bucurie imensă când mi l-a dat la telefon pe Rădoi când am semnat cu Steaua, pe 5 ianuarie 2005. MM Stoica l-a sunat pe Mirel și mi-a zis «Uite vrea şi Mirel să vorbească cu tine». Eram transpirat tot! Eram galben!

Mirel mi-a zis «Vino la Steaua, că e un club serios!». Am semnat cu ochii închişi. După ce am ieşit din birou, mă gândeam «Băi, am vorbit cu Mirel Rădoi! Sunteţi nebuni?»”, a declarat Bănel Nicoliță la TV Telekom Sport.

 

Nicoliță a jucat la FCSB din ianuarie 2005 până în august 2011, fiind jucător de bază în echipa UEFAntastică. A bifat 188 de meciuri în Liga 1 și a câștigat două tiluri de campion, o Cupă și o Supercupă. A mai jucat la Dacia Unirea Brăila, Poli Timișoara, Sanit Etienne, Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Tg. Mureș și Aris Limassol.

FOTO. Imagini spectaculoase din cariera lui Bănel Nicoliță

+1 FOTO

VIDEO. Jucătorii de la FCSB trag tare la antrenamente

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  02 Iunie 2020, 18:38

L-a pacalit Mirel. I-a zis "vino la Steaua", si cand colo era FCSB.

farasportincazarma
farasportincazarma  •  02 Iunie 2020, 16:34

Banel are halucinatii! Nu poate fi nimic adevarat, pentru ca Steaua nu mai exista in 2005. Nu a jucat nici semifinala Cupei UEFA, nici meciurile cu Valencia, Villareal, Real Madrid, Arsenal, Lyon, Kiev, Ajax!!! Totul doar fabulatii!!! Steaua s-a nascut, curata, imaculata si a inceput de la ZERO in 2017, datorita patriotismului incomensurabil al juristului-erou si sustinerii devotate din partea inegalabilei galeri Peluza Sud!!! Toti au strigat in cor "Servim patria" dar se gandeau de fapt la "Servim masa la popota" si la...pomana de la stat fotbal militarizat (la pachet cu solde si pensii speciale).

andy_2008
andy_2008  •  02 Iunie 2020, 16:33

Un baiat extraordinar.Bravo Banel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează