FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO A jucat cu FCSB în Liga Campionilor și e convins că roș-albaștrii se vor califica din nou: „E cea mai pregătită echipă să ajungă în grupe! Se poate bate cu oricine”

Echipa lui FCSB în grupele UCL, 0-1 cu Real Madrid pe „Santiago Bernabeu”, după un autogol al lui Bănel Nicoliță (primul din stânga jos) FOTO: Imago
Echipa lui FCSB în grupele UCL, 0-1 cu Real Madrid pe „Santiago Bernabeu”, după un autogol al lui Bănel Nicoliță (primul din stânga jos) FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2023 11:51 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 15:49

Bănel Nicoliță (38 de ani), fost jucător important la FCSB, a analizat acest final de an în Liga 1 care o găsește pe FCSB lider detașat în clasament, la 8 puncte peste CFR Cluj. Bănel este convins că roș-albaștrii vor câștiga campionatul și se vor califica în grupele Ligii Campionilor.

FCSB a intrat cu 8 puncte avans față de CFR Cluj, locul doi, în pauza de iarnă din Superliga. Liderul roș-albastru e la 10 puncte peste locul 3, ocupat de Universitatea Craiova, la 11 peste Rapid, locul 4. Bănel este de părere că avansul nu e suficient pentru ca trupa lui Charalambous să stea liniștită, însă tot îi vede campioni pe roș-albaștri. 

Gigi Becali s-a dezlănțuit și a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi » A luat microfonul și a cântat în mijlocul invitaților
EVENIMENT
Gigi Becali s-a dezlănțuit și a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi » A luat microfonul și a cântat în mijlocul invitaților

VIDEO Bănel Nicoliță: „FCSB a demonstrat că e o echipă mare”

- Bănel, sunt suficiente aceste 8 puncte diferență pentru FCSB? 
- Nu sunt suficiente, pentru că în play-off se va intra cu jumătate din puncte. Iar atunci vor fi patru și tur-retur poți pierde campionatul. Important este să faci acum cât mai multe puncte. 

- Jocul echipei te mulțumește?
- Jocul echipei mă mulțumește, ei au început să joace foarte bine de la meciul cu CFR. Au demonstrat că sunt o echipă mare, că pot să se bată cu oricine. La un moment dat au intrat într-o pasă proastă, dar și-au revenit repede și au demonstrat că pot fi echipa capabilă să câștige campionatul. Au demonstrat asta în toate etapele, chiar dacă au mai pierdut puncte cu Oțelul, cu UTA. 

- Se anunță o iarnă spectaculoasă la transferuri. 
- Da, va fi o nebunie totală.  CFR, Craiova, Rapid și FCSB vor investi mulți bani, deoarece vor să lupte pentru câștigarea campionatului. Prima șansă o are clar FCSB, dar celelalte 3 echipe sunt și ele acolo. La CFR a înnebunit domnul Varga, își dorește foarte mult titlul, ați văzut că nu se lasă și nu vrea să ne vadă pe noi campioni. Asta e bine pentru fotbalul românesc, vom avea un play-off nebun, în care vor fi toate echipele puternice. Oamenii vor fi atenți la toate meciurile. 

- Pe ce posturi crezi că ar trebui să se întărească FCSB
- Nu sunt în măsură să spun, dar probleme așa mari nu au. Nu cred că au nevoie de mulți jucători. I-au luat pe cei doi de la Iași și Hermannstadt (n.r. Luis Phelipe și Baba Alhassan), poate mai aduc un atacant. Ei decid ce vor să facă acum cu Compagno, e un atacant bun, dar care trece printr-o perioadă mai puțin bună. 

- Ce sfat le-ai da jucătorilor actuali de la FCSB? 
- Să fie puternici, să nu se mai consume când sunt criticați. Să fii fotbalist înseamnă să treci peste multe și să înduri multe, iar atunci cu siguranță îți poți îndeplini obiectivul, acela de a câștiga campionatul și a intra în Champions League. Nu e ușor, dar cea mai pregătită echipă care poate ajunge ajunge în grupele Ligii Campionilor este FCSB, prin tot ce face, prin achizițiile și banii care se plătesc pe jucători.

66 de meciuriși 11 goluri are Bănel în cupele europene

Citește și alte știri despre FCSB:

Episod emoționant cu Gigi Becali: „Eram vai de mama mea! Aveam în casă o canapea și trei linguri”
DEZVĂLUIRI
Episod emoționant cu Gigi Becali: „Eram vai de mama mea! Aveam în casă o canapea și trei linguri”
Cifrele din ultimele 8 sezoane „țin” cu FCSB la titlu! Care este excepția de la regulă
FCSB
Cifrele din ultimele 8 sezoane „țin” cu FCSB la titlu! Care este excepția de la regulă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  26 Decembrie 2023, 16:28

Da. Bine. O alta limbă umedă și inutilă dată în dosul lui Becali platistul. A câta oare....!?

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  26 Decembrie 2023, 15:35

Despre Bănel știam până acum că e un scriitor excepțional (greu de egalat autogolul înscris cu Real Madrid), nu și că e un orator ieșit din comun.

odoacru
odoacru  •  26 Decembrie 2023, 15:16

Ok, asta de la bănel.....daca stiam nu deschideam articolul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează