FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bănel Nicoliță pleacă de la ASA după ce echipa a retrogradat: "Am oferte" » De ce nu vrea să se apuce de antrenorat

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 17:44

Bănel Nicoliță are 32 de ani și nu se gândește la retragere. Mai mult, fotbalistul susține că are mai multe oferte, urmând să dea curs uneia pentru a continua în Liga 1 după ce echipa sa, ASA Târgu Mureș, a retrogradat. 

"Suntem dezamăgiți că mergem în liga a 2-a. Am dat tot ce am fost mai bun. Am venit în iarnă aici cu gândul de a rămâne în prima ligă. Nu știu ce s-a întâmplat.

Sunt profesionist, mi-am făcut treaba până la capăt. Au fost multe probleme financiare și tot ce s-a întâmplat în jurul echipei. Nu e ușor să schimbi antrenorii o dată pe săptămână.

Am oferte din prima ligă, dar nimic concret. Îmi doresc să mai joc, încă mai pot. Nu mă gândesc la antrenorat, sunt un om foarte blând, n-aș putea face munca asta", a spus Bănel Nicoliță la TV Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2017, 08:54

D-ale lui Banel:"Am dat tot ce am fost (poate "ce am avut") mai bun. Am oferte din prima liga,dar nimic concret". Bravo,le zici tare de tot.

101400280222264
Sin Sin  •  05 Iunie 2017, 21:31

Pai, ce, stie sa citească, sa de apuce de antrenorat?

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 19:47
Postat de haideusicfr pe 05 Iunie 2017, 19:45

Succes Banel! Nici acuma n-am uitat golul dat CFR-ului ,un sut senzational de la distanta. Am fost la meci. Ti-am zis in gand catesceva ,dar ai dat un gol de zile mari.

Cand Banel juca la Steaua. Ne-au batut acasa cu 2sau 3 la 1. Un gol a mai dat Surdu ,fostul cfr-ist!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează