FOTBAL  »  Superliga  »  COMENTARIU

Bănel Nicoliță și-a dezvăluit visul pentru 2024: „FCSB campioană! O văd în stare să intre în grupele Champions League”

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 18:14 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 19:02

Bănel Nicoliță (38 de ani) a participat astăzi la Turneul Vedetelor care a avut loc în Sala Sporturilor din Brașov. Fostul internațional al celor de la FCSB a comentat situația din Liga 1 și a dezvăluit visul său pentru 2024.

„O să avem un campionat și un play-off nebun! Toate echipele au șanse pentru a câștiga campionatul. CFR, Rapid, Craiova și FCSB! FCSB a demonstrat că merită să fie pe primul loc. Au arătat altceva”, a declarat Bănel la Prima Sport.

Visul lui Bănel Nicoliță e Champions League

Întrebat despre posibilele plecări ale lui Florin Coman și Darius Olaru, fostul mijlocaș e de părere că „nea Gigi n-o să renunțe la ei”.

Apoi a spus că: „Vrea să intre în grupele Champions League și acesta e marele vis al dânsului, dar și al nostru. Nici nu mai știm cum să ne bucurăm. Anul viitor o să fie anul nostru”.

Legat de o eventuală participare în Liga Campionilor, Bănel a declarat: „O văd pe FCSB în stare să intre în grupele Champions League. O să fie mulți pași, grei. Vom vedea ce jucători o să mai vină și dacă vor câștiga campionatul. În ultimul timp a demonstrat că este o echipă bună, nici nu-i mai trebuie mulți jucători pentru că e o echipă unită”.

Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!
TRANSFER
Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!

„Olaru a avut un an de senzație!”

Monitorizat de Monza și cu șanse mari să semneze în Italia, Darius Olaru a fost analizat de Bănel. „Are un an de senzație! A demonstrat că-și merită banii. Prețul lui este unul corect (nr. are clauză de reziliere de 5 milioane de euro). Cine va da acești bani nu va regreta”, a mai declarat fostul internațional.

Pentru mine fotbalul înseamnă totul. Am mâncat două, trei sarmale și puțin șorici de Crăciun. La Steaua dacă aveai două, trei kilograme peste, nu mai jucai titular! Mama pregătea de toate, sarmale, gogoși și eu nu mâncam! Era groasă, dar n-am plătit amenzi niciodată
Bănel Nicoliță, fost internațional

Cum arată clasamentul Ligii 1

Bănel Nicoliță, mărturisire înfiorătoare: „Am vrut să mă omor după autogolul cu Real Madrid!”

Citește și:

Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!
EVENIMENTE
Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!
Inspirat de „Rege”, Mihai Stoica propune un nou nume la FCSB: „Mărturisesc, am copiat asta de la Hagi!”
FCSB
Inspirat de „Rege”, Mihai Stoica propune un nou nume la FCSB: „Mărturisesc, am copiat asta de la Hagi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  28 Decembrie 2023, 01:53

Pe bune !!!...asta-i visul tau ??...castigi ceva ??...sa-ti platesti datoriile, sa-ti faci alta familie, sa-ti mearga bine in afaceri nu-ti intra-n plan ??...vai mama ta.

whiteman
whiteman  •  27 Decembrie 2023, 20:04

pai Steaua din liga 1 este cam singura care are sanse sa mai ajunga vreodata in grupele ucl. asa ca idee,cu putini ani in urma,Steaua a ajuns 2 ani la rand in playofful ucl pe ruta necampionilor. kfr a furat 5 campionate si abia are un playofof de ucl si si ala in conditii dubioase. Steaua avand ruta campionilor o sa ajunga lejer cel putin in grupele ue.l.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează