LIGA 1  ·  CURĂŢENIE DE VARĂ LA STEAUA

Bănel Nicoliţă şi Janos Szekely puşi pe lista de transferuri!

Nicoliţă (26 de ani) are cu Steaua nu mai puţin de 4 trofee: două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă
Nicoliţă (26 de ani) are cu Steaua nu mai puţin de 4 trofee: două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 00:41

Deşi au plecat 10 jucători, Steaua tot mai vrea să se despartă de alţi fotbalişti, următorii pe listă fiind ambii mijlocaşi dreapta din lot.

Steaua transferă pe bandă rulantă, însă se ocupă în continuare şi să scape de jucătorii pe care nu-i are în vedere ca făcînd parte din proiectul 2011-2012. Nicoliţă şi Szekely sînt şi ei trecuţi la capitolul "plecări", însă se aşteaptă oferte pentru ei, caz în care vor fi imediat acceptate propunerile.

În privinţa lui Szekely, sînt şanse ca el să ajungă la Oţelul. Marius Stan a discutat cu şefii Stelei şi le-a transmis că dacă Antal va fi vîndut, atunci prima opţiune e Szekely, cel care a ajuns în Ghencea chiar de la Oţelul în vara lui 2008 pentru nu mai puţin de 1,5 milioane de euro.

În privinţa lui Nicoliţă, s-a stabilit că dacă pe numele său va veni o ofertă din străinătate şi el va fi mulţumit cu salariul care i se va propune, atunci va fi vîndut. De ce acceptă Steaua să se despartă de ambii mijlocaşi dreapta din lot? Pentru că cel mai probabil se va schimba sistemul în 4-3-3 sau 4-2-3-1, iar Nicoliţă şi Szekely nu sînt văzuţi ca fiind compatibili cu aceste module tactice. Pe dreapta va fi folosit brazilianul Tatu, adus de la Beira Mar liber de contract.

6 ani şi jumătate au trecut de cînd Nicoliţă a venit în Ghencea, fiind cel mai vechi component din actualul lotVeste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (25)
puscarie_pe_viata  •  12 Iunie 2011, 15:42

era si cazul sa plece banel

marian79iulian  •  12 Iunie 2011, 15:37

dupa o perioada in care atingi anumite limite te plafonezi, exact asa e si cu banel....ii trebuie altceva pentru ca el nu se mai ridica la pretentiile unei echipe ca steaua .....da, am spus doar la pretentii pentru ca daca e sa ne luam dupa nivelul jocului, la travaliu banel inca e in frunte, el are probleme in alta parte! despre szekely, bicfalvi sau bilasco e clar! szekely a fost umflat, bicfalvi e o eterna speranta nicidecum vreo mare valoare iar bilasco e un jucator care se preteaza doar la un anumit stil de joc iar steaua nu prea foloseste acel stil de joc!!

boss_imperator  •  12 Iunie 2011, 15:28

BANEL la Rapid !

Vezi toate comentariile (25 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1