LIGA 1  ·  STEAUA

Bănel, sedus şi abandonat! Impresarii care i-au promis un transfer nu i-au mai dat niciun semn

Articol de — Duminica, 26 Iunie 2011

Impresarii care i-au promis mijlocaşului dreapta că-l vor transfera nu au mai dat nici un semn de viaţă.

Bănel Nicoliţă mai are 3 zile să plece de la Steaua! Marţi îi expiră hîrtia de 700.000 de euro pe care Gigi Becali i-a eliberat-o pentru a se putea transfera. Mijlocaşul dreapta de 26 de ani a avut două propuneri de a se transfera, de la Samsunspor şi de la Nancy, însă nici una dintre cele două posibile destinaţii nu mai sînt deocamdată de actualitate.

Prima a picat varianta Turcia pentru că suma cerută de roş-albaştri a fost considerată prea mare. Deşi propunerea din Hexagon părea că are mai mari şanse de reuşită, nici francezii nu au mai dat nici un semn de viaţă după ce au anunţat că sînt interesaţi de serviciile celui mai vechi fotbalist din lotul Stelei.

"Bănel aşteaptă şi el un semn, însă nu a mai fost căutat de nimeni. Ştie că mai sînt doar cîteva zile pînă cînd expiră hîrtia dată de Gigi Becali şi de aceea nu şi-a pierdut încă speranţa că în această vară va pleca. Are mai multe promisiuni, dar nimic concret pînă acum!", a spus un apropiat al fotbalistului.

"Cred că a venit momentul să plec şi eu, sînt de ceva timp la Steaua. Dacă va fi totuşi să rămîn, atunci sigur voi da totul, aşa cum am făcut-o şi pînă acum!" (Bănel Nicoliţă, mijlocaş Steaua )

39 de meciuri a jucat Nicoliţă în toate competiţiile sezonul trecut, fiind al doilea stelist în acest top după Tătăruşanu. El a marcat şi un gol
La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1