FOTBAL  »  Superliga  »  PROMISIUNE

"Bani la timp"

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2008 00:00

 

Jucătorii au fost scoşi la restaurant de noua conducere, care le-a promis că va asigura stabilitate financiară

Conducerea a intervenit ca să-i liniştească pe jucători. "Vrem să ştim şi noi cine mai e proprietarul clubului!" a fost mesajul transmis joi de Dani Coman. Portarul şi colegii lui au fost vizitaţi la antrenamentul pe care l-au făcut seara, pe Giuleşti, de Constantin Toma şi de Alexandru Bunea, noii şefi ai clubului.


Cei doi oficiali au mers să asiste la şedinţa de pregătire imediat după ce Adunarea Generală a Acţionarilor stabilise noua conducere a giuleştenilor. Toma, pe care Fathi Taher îl vede "cel mai bun manager din România", e preşedintele Consiliului de Administraţie, în timp ce Bunea va fi şi el membru al CA, cu atribuţii legate doar de partea financiară.

Din vechea conducere, doar Zotta şi-a păstrat locul în Consiliu, iar Sichitiu şi Nicolae Manea au rămas doar cu posturi în executiv. La întîlnirea cu jucătorii au participat şi Zotta, Manea şi Sichitiu. Toma şi Bunea au făcut cunoştinţă cu jucătorii şi au încercat să-i liniştească: "Veţi vedea că o să vă fie mai bine. Primul semn va fi acela că n-o să vă mai luaţi niciodată banii cu întîrziere, plăţile or să fie făcute la timp".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  29 Martie 2008, 14:36

Pai unde va sta voua mai bine decit la restaurant,la bautura,la cintat la tambal si la facut curat in WC.

 •  29 Martie 2008, 11:16

suna bine noua conducere si promisiunea catre jucatori ca nu vor mai fi salari restante dar sa nu fie vorbe goale forta rapid lupta si vei castiga singuri impotriva tuturor hai rapidu nu va lasati mai este timp si de locul 1

 •  29 Martie 2008, 08:11

suna bine noua conducere:).sa speram ca vor face treaba buna.FORZA RAPID

Vezi toate comentariile (3)
Comentează