FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-0

Banii dăunează grav performanţei » Dinamoviştii au avut rezultate foarte bune cît timp nu au fost plătiţi la zi

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 20:46

Elevii lui Ţălnar au tras tare în acest an doar pentru a demonstra conducerii că merită să primească restanţele financiare. Imediat ce Negoiţă le-a virat în conturi fiecare cent datorat, randamentul fotbaliştilor s-a schimbat radical!

Pe burta goală, dinamoviştii au reuşit cinci victorii, pierzînd o singură dată, la Ploieşti, contra Petrolului, 1-2. După victoria din deplasare cu CFR, 1-0, noul acţionar majoritar i-a adus pe "cîini" cu salariile la zi, pentru prima dată în acest campionat! Reacţia echipei nu a fost una pe măsură, întrucît au urmat o remiză acasă cu Universitatea Cluj, 1-1, şi o înfrîngere fără drept de apel la Tîrgu-Jiu, 0-2.
Cei doi paşi greşiţi au însemnat şi pierderea ambelor variante de premiere oferite de conducere: 4.000 de euro pentru trei victorii în ultimele trei partide sau 2.500 de euro pentru un succes cu Pandurii.


Uruguayenii au lăsat de la ei
Dinamoviştii au scăpat ieftin din litigiul cu Defensor, clubul din Uruguay ce i-a reclamat pe "cîini" la FIFA. În 2009, "cîinii" au transferat patru jucători de la clubul respectiv ce au evoluat într-o partidă la echipa secundă, apoi roş-albii au renunţat la ei, fără a mai plăti sud-americanilor vreun cent. Forul internaţional le-a dat dreptate uruguayenilor şi au obligat-o pe Dinamo să plătească 700.000 de euro, însă "cîinii" au scăpat doar jumătate din sumă. "Eu am reprezentat-o pe Dinamo în litigiul cu Defensor şi am reuşit să scad suma", a zis agentul Florin Manea la Radio GSP.

"Nu pot discuta despre Dinamo"
Gigi Mulţescu are şanse foarte mari să fie numit antrenorul lui Dinamo din vară, contractul urmînd să fie parafat chiar după meciul direct, de duminică. Tehnicianul de 61 de ani a vorbit ieri, la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport, despre această variantă, însă a fost rezervat: "Nu pot să discut despre Dinamo acum. Am meci direct cu ei în week-end şi un proiect pînă în vară la Mediaş".


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gymd
gymd  •  24 Aprilie 2013, 12:13

ar fi extraordinar ca Multescu sa vina antrenor la Dinamo, daca vine la noi, la anul Maxim locul 2 este al nostru dar pt asta ne trebuie si vreo 6-7 jucatori de valoare si aicia nu ma refer la jucatori liberi de contract sau cei care se multumesc cu 10.000 pe luna :)))))

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  24 Aprilie 2013, 10:00

Am vazut ca toate echipele care au restante financiare merg foarte bine: Rapid,"U" Cluj,Dinamo,Gaz Metan...

belisarius
belisarius  •  24 Aprilie 2013, 09:22

e adevarat. lotul acesta era penibil de cand lau asamblat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează