FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Banii se împart » Ce se va întîmpla cu suma cîştigată de Dinamo din transferul lui Nica

Ionuţ Negoiţă susţine că a investit pînă acum, la Dinamo, 8 milioane de euro
Ionuţ Negoiţă susţine că a investit pînă acum, la Dinamo, 8 milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 00:59

Dinamo urmează să primească 2,1 milioane de euro din transferurile lui Alexe şi Nica, însă cel puţin un sfert din sumă se va duce pe datoriile către foştii acţionari.

Ionuţ Negoiţă a făcut o afacere profitabilă prin transferurile lui Nica şi Alexe la Atalanta, respectiv Sassuolo. Dinamo va încasa acum 2,1 milioane de euro, dar o bună parte din bani se vor distribui pentru stingerea datoriilor.

Printre oamenii care au bani de luat de la actualul şef al "cîinilor" se numără şi foştii acţionari Cristi Borcea şi Nicolae Badea. Primul mai are de încasat peste jumătate de milion de euro, iar fostul preşedinte CA al lui Dinamo nu a încasat nici un cent de cînd i-a cedat lui Negoiţă pachetul de acţiuni.

Badea trebuie să recupereze aproximativ 800.000 de euro, însă Negoiţă nu e obligat să plătească toţi banii o dată, ci are opţiunea să achite eşalonat sumele datorate.

88,96% din acţiuni sînt deţinute acum de Ionuţ Negoiţă, 0,4% de Cornel Dinu, iar restul de 11% sînt în posesia AFC Dinamo 1948, unde preşedinte este Nicolae Badea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
kdk.19
kdk.19  •  29 Septembrie 2013, 12:50

CE ,,ACTIONARI'' SANT ASTIA??, MARI DINAMOVISTI CIND PLEACA ISI IAU BANII PINA LA ULTIMUL LEU?, ASTIA SANT CREDITORI NU ACTIONARI!!, SI SE MAI SI VAITA CA AU INVESTIT BANI IN CLUB..!!

dreamer123
dreamer123  •  10 Iulie 2013, 20:01

nu au furat destul clubul atatia ani, mai trebuie sa primeasca niste bani...

fcgeo
fcgeo  •  10 Iulie 2013, 15:38
Postat de fcgeo pe 10 Iulie 2013, 15:37

Mai "neacoita" sunt probleme pe care trebuie sa le gandesti.Dar ca sa gandesti,obligatoriu trebuie sa ai minte.Eu nu-s avocatul lui Negoita,NICI NU-L CUNOSC,asa ca nu-i iau apararea.Dar Negoita a gasit clubul pe fundul gropii,lasat acolo de "bogatasii"Badea si Borcea.Putea sa-l lase acolo,in groapa,sa dispara din fotbalul Romanesc.Dar cu toata"saracia"lui,Negoita icearaca sa faca ceva,ce altii nu au facut, sa-l scoata de acolo.Nu poate omul sa faca mai mult,pentru ca atat isi permite.DAR MERITUL LUI ESTE CA INCEARCA.Ma intreb cati dintre voi,cei ce-l criticati atat,ati fi dispusi si sa aveti curajul sa faceti,DOAR ATAT,cat face Negoita.Cred ca niciunul.Nici eu n

ATUNCI CE AR FI DACA LAM LASA PE OM SA-SI FACA TREABA SI SA-L UAM LA ITREBARI,DOAR DUPA UN AN DOI ,CAT SE SPUNE CA DUREAZA UN CICLU SI ATUNCI D O A R IN CAZUL CA NU A FACUT NIMIC.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează