FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

"Barbatul de supermarket"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

In "Gazzetta dello Sport", Mutu marturiseste cum si-a schimbat radical viata la Florenta, devenind familist convins. "Metamorfoza. La inceput, bani, femei, discoteci. Astazi, familia, copiii, shoppingul. si asa mai departe. Ce plictiseala!. Cine a zis ca asta-i plictiseala? Din contra, sint adevaratele bucurii ale vietii". Asa incepe interviul de ieri din "Gazzetta dello Sport" cu Mutu, "Barbatul de supermarket".

Adrian nu mai vrea sa vorbeasca despre trecutul sau aventuros: "Ma distreaza foarte tare sa merg la cumparaturi cu sotia mea, Consuelo. Mereu imi place sa iau ceva special. Mai ales brinza si iaurt". Nu regreta decit ca nu mai are timp sa iasa vinerea la cinema. "Acum un an nu faceam niciodata derogare. Nu ma pling insa si ma bucur de fiecare clipa, cit mai mult posibil".

Nu este deranjat ca antrenorul l-a facut egoist dupa remiza alba cu Genoa: "Prandelli are intotdeauna dreptate. Dar nu ma simt niciodata obosit. Sint un animal". Ce tinteste tot mai sus. "Nu golurile mele conteaza, ci evolutiile si rezultatele Fiorentinei. Daca nu avem in spate jocul echipei, nu reusim nimic: eu, Ibrahimovici, Kaka, oricine... Balonul de Aur? Poate, dupa ce voi fi cistigat ceva important cu Fiorentina, acesta e visul cel mare al carierei de profesionist".

"Sint un animal care nu oboseste aproape niciodata"
Adrian Mutu

Peste Ibrahimovici
Mutu nu ascunde ca doreste sa devina golgeterul Seriei A, depasindu-l pe Ibrahimovici, omul de gol al Interului, care are 7 reusite. "Ibra e un campion si un bun prieten. La Juventus eram colegi de camera, acum ne auzim la telefon de citeva ori pe saptamina. Ma gindesc ca sint in stare sa-l intrec. Sezonul asta ma bat pentru acest titlu cu Ibra, Kaka, Totti si Del Piero".

"Virgula" lui Dobrin
Pus sa aleaga intre el si Hagi, Mutu il prefera pe Dobrin drept cel mai bun fotbalist roman din istorie. "A fost maestrul meu. Virgula nu a fost inventata de Ronaldinho, ci de Dobrin, cu 3 decenii inainte. Toti il voiau in anii '70, si Real Madrid. Atunci era Ceausescu si din Romania nu iesea nimeni. Imi zicea ai dribling bun, dar trebuie sa-ti folosesti mai mult talpa. Imi va lipsi enorm".

Fericit cu Consuelo
Revenirea lui Mutu i se datoreaza in mare masura sotiei, Consuelo. Fiica ambasadorului Republicii Dominicane la Vatican, cu care s-a casatorit in iulie 2005, i-a adus liniste si fericire "Briliantului". Dar si un al doilea copil. Dupa Mario, baiatul de 4 ani si o luna avut din mariajul cu Alexandra Dinu, Mutu a devenit in 2006 tatal si al unei fetite, Adriana, de un an si patru luni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close