FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL DE SENZAŢIE

Barça vine în România! Imposibilul devine posibil! Nu-i glumă: Dinamo - Barcelona, 11 august, pe Naţional Arena!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 14 iunie 2012 14:04

Un amical cum n-au mai văzut românii la ei acasă: Messi, Xavi, Iniesta şi celelalte staruri blaugrana vin la Bucureşti!


Barcelona la Bucureşti! Pare greu de crezut, dar e ceva foarte aproape de a se împlini. Da! Barca, cea mai frumoasă echipă a lumii fotbalului în ultimii ani, adorată de români şi de zeci de milioane de oameni pe tot globul, va juca aici, la noi acasă!

Messi, Xavi, Iniesta, Puyol, Pique, Busquets, Villa, artiştii Catalunyei, vor picta pe gazonul lui " Naţional Arena". Aceasta ar putea fi adevărata lansare a stadionului. Pe 11 august, într-un amical de vis în faţa lui Dinamo. În acel weekend, "cîinii" ar urma să joace derby-ul cu Rapid, în Ştefan cel Mare, dar, probabil, acel meci va fi reprogramat.

"Contractul este realizat în proporţie de 90 la sută", a anunţat Mihai Craiu, patronul Media Consulta, care organizează evenimentul împreună cu Adrian Thiess, un cunoscut consultant internaţional.

Au căutat Madridul, au găsit Barcelona!
Gazeta anunţase încă din 10 iunie că acţionarii din Ştefan cel Mare pregătesc o mare surpriză, negociind pentru un meci de lux cu o mare echipă. Au fost discuţii cu AC Milan, Inter Milano şi Malaga, iar dinamoviştii au încercat să ajungă la Jose Mourinho, cu ajutorul lui Ioan Becali. Voiau să invite pe Real Madrid la Bucureşti!

"Vom atrage şi sponsori puternici, care să ne susţină", afirmau şefii roş-albilor. Dar în cele din urmă s-a atins Everestul: vine Barcelona!

Vă amintiţi de vinclul lui Niculescu?
Pentru Dinamo, ar fi un alt test extraordinar, la zece ani după faimosul joc de pregătire cu Real Madrid: pe 26 august 2002, "cîinii" au înfruntat în Spania fantastica echipă blanco, imediat după ce trupa antrenată de Vicente del Bosque, actualul selecţioner al Spaniei, a cucerit Liga Campionilor pentru a 9-a oară în istorie. A fost 5-2 pentru Real, dar va rămîne în memoria fanilor dinamovişti fabulosul gol al lui Claudiu Niculescu. O bombă de la 30 de metri care s-a oprit în colţul de sus al porţii Madridului. Vinclu curat!

14 trofee a cucerit marea echipă a Barcelonei în ultimele patru sezoane, inclusiv două Ligi ale Campionilor, în 2009 şi 2011

Alte amicale de lux jucate de Dinamo în ultimii ani:
Real Madrid - Dinamo 5-2
FC Porto - Dinamo 1-0
Olympique Marseille - Dinamo 0-1 şi 3-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (414)
mediash
mediash  •  15 Iunie 2012, 01:02

dinamo cu barcelona nu va mai juca NICIODATA

raymu2020
raymu2020  •  15 Iunie 2012, 00:43

MINCIUNAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!! BARCA JOACA PE 12 AUGUST TROFEUL GAMPER !!!!!!!!!!! CE TOT VORBITI PROSTII IL JOACA CU UDINESSE .VERIFICATI STIRILE NU MINTITI LUMEA!!!!!! DACA NU CREDETI INTRATI PE SAITUL LUI FC BARCELONA SI VEDETI!!! CE CREDETI CA BARCA JOACA 2 MECIURI IN O SINGURA ZI?IN 2 TARI DIFERITE...VAI DE NOI....NE MERITAM SOARTA .....

terminatorul2
terminatorul2  •  15 Iunie 2012, 00:29

V4 pr3g4t1t1 d3 l1g4 c4mp1on1lor ??

Vezi toate comentariile (414)
Comentează