FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Băroiu: "Meciul cu Argeş din tur a fost primul ca preşedinte pentru mine, nu aveam cum să pregătesc un blat"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2009 00:00

Lucian Băroiu, preşedintele echipei CS Otopeni, spune că nu a avut cum să pregătească un blat cu FC Argeş pentru că acela a fost primul său meci la echipă ca preşedinte.

"A fost o surpriză pentru noi. N-avem nimic de reproşat în privinţa meciurilor cu FC Argeş. Meciul cu Argeş din tur a fost primul pentru mine ca preşedinte, nu aveam cum să pregătesc un blat", a spus Lucian Băroiu la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  13 Aprilie 2009, 22:35

Ce este de aparat Dnul Baroiu hotia si minciuna probabil ca din intamplare saracul Penescu a ajuns la DNA...stati linistit ca la cate dovezi sant solutia este simpla ...pedepsirea celor vinovati si penalizarea echipei F.C.Arges...si apropo dumneavoastra cu cine tineti.

williamfaulkner
williamfaulkner  •  13 Aprilie 2009, 20:13

Ce gol valabil, nene? Vezi faza pe gsp.tv, ca e pe site. Era offside de doi metri, n-a contestat nimeni. Vorbiti fara sa stiti. A fost un meci foarte spectaculos, cu goluri frumoase, suturi in bara si alte ratari.

 •  13 Aprilie 2009, 19:50

Nu ai inteles domnule ca pe dumneata nimeni nu te acuza! Acuzele se aduc arbitrului Lajos care v-a anulat un gol valabil si a dat 22 m pentru FC Arges. Nu te speria de pomana, ca daca faceai aranjamente nu erati pe locul pe care sunteti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează