FOTBAL  »  Superliga  »  ANTALYA

Spion la amicalul Rapidului! Cine i-a analizat pe Săpunaru & Co.

Rapid - Diyarbakirspor // foto: Vlad Nedelea - GSP
Rapid - Diyarbakirspor // foto: Vlad Nedelea - GSP

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 12:14 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 14:28

Rapid a fost învinsă în primul amical al cantonamentului din Antalya, scor 1-2 cu Diyarbakirspor. La duel a asistat și Basarab Panduru, antrenorul secund al viitorului adversar oficial al alb-vișiniilor, CS Universitatea Craiova.

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și cameramanul Cristi Roșu se află în Turcia și transmit zilnic cele mai noi informații din cantonamentele echipelor românești. 

Primul test al Rapidului din cantonamentul de iarnă nu a fost unul reușit. Echipa care ocupă locul 7 în Liga 1 a cedat în fața turcilor la capătul unei partide tensionate, în care elevii lui Mihai Iosif au luat în calcul chiar să iasă de pe teren!

Basarab Panduru a spionat-o pe Rapid 

La meci a asistat și Basarab Panduru, „secundul” antrenorului Laurențiu Reghecampf la CSU Craiova. Oltenii și-au analizat, astfel, următoarea adversară din Liga 1. CS Universitatea și Rapid au meci direct pe 22 ianuarie.

Spion la amicalul Rapidului! Cine i-a analizat pe Săpunaru & Co.
Basarab Panduru, la meciul Rapidului // foto: Vlad Nedelea - GSP

În tur, oltenii au câștigat, chiar pe Arena Națională. A fost 2-1 pentru alb-albaștri, care au punctat târziu: Markovic, minutul 82, și Koljic, în 90+1.

Rapid, învinsă de o echipă de liga a 3-a în primul amical al iernii! Giuleștenii au vrut să iasă de pe teren

Dinamo, meciuri amicale cu două adversare din Liga 1 » Când și unde se joacă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
paolo19
paolo19  •  09 Ianuarie 2022, 17:14

Chiar și clăbuc a luat în calcul sa iasă de pe teren?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close