FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Basarab Panduru a analizat transferurile realizate de Rapid » Pe un singur nou-venit îl vede titular

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 10:47 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 11:53

Basarab Panduru, fostul internațional român și actualul analist TV, a comentat tranferurile realizate de Rapid în aceasă vară.

Giuleștenii s-au întărit cu 4 jucători până în prezent: Andrei Ciobanu, de la Farul, Paul Iacob, adus de la Chindia, Vali Costache și Florin Ștefan, ambii transferați de la CFR Cluj.

Bursa transferurilor: toate mutările făcute în Liga 1 în perioada de mercato
BURSA TRANSFERURILOR
Bursa transferurilor: toate mutările făcute în Liga 1 în perioada de mercato

Paduru a analizat transferurile realizate de Rapid

Basarab Panduru consideră că dintre cei 4 jucători aduși, doar Ciobanu și Costache au șanse să facă fie tiulari, deși vor avea concurență pe post cu Alex Ioniță, respectiv Sefer. Iacob și Florin Ștefan sunt văzuți de fostul mijlocaș drept rezerve.

„Iacob unde joacă? Nu joacă niciodată în locul luiDragoș Grigore. Nu joacă nici în locul lui Săpunaru, iar în locul lui Albu nu poate. Deci rezervă. Ștefan va fi rezerva lui Morais

Ciobanu, dacă sistemul e 4-3-3, joacă inter. Dacă e 4-2-3-1, joacă în spatele vârfului, se bate cu Ioniță. Va evolua cel care trage mai tare. E benefică această concurență pentru ambii. Costache se bate cu Sefer pe dreapta. Problema lui Sefer e că nu a marcat”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Victor Angelescu, acționar Rapid: „Căutăm să ne întărim pe două posturi”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, anunță că alb-vișiniii mai caută să întărească două poziții.

„Mai avem două posturi pe care căutăm să ne întărim. În principiu, ne dorim un atacant. Vedem și pentru a doua poziție, sunt mai multe discuții”, a afirmat Angelescu la Pro Arena.

Rapid are doi atacanți în lot, pe Jakub Vojtus și Younes Bnou Marzouk.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Fostul atacant al Stelei avertizează în privința lui Tavi Popescu: „L-am ridicat prea sus, să-l lăudăm cu măsură” Octavian Popescu

Transferul lui Dawa la FCSB se complică din cauza lui CFR Cluj » Cum l-a bulversat campioana pe fundașul de la Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dragosturdza
dragosturdza  •  21 Iunie 2022, 12:40

Rapid a suferit mult sezonul trecut, nu din cauza lipsei valorii cat din cauza varstei inaintate a liniei de fund. Majoritatea meciurilor pierdute au avut un scenariu asemanator - gol/goluri in ultimele minute de joc, cand linia defensiva nu mai putea sa alerge. Iata de ce e nevoie la Rapid de jucatori de valoare pe linia de aparare. Care pot juca oricand inaintea lui Dragos Grigore, de exemplu. Domnul Panduru o fi fost un fotbalist decent dar vorbeste fara sa inteleaga prea bine subiectul. Asa cum sublinia si domnul Boloni de curand, in fotbalul romanesc e multa superficialitate.

Normal
Normal  •  21 Iunie 2022, 12:17

Habar nu are ce spune. Se vede doar rautatea din el. O echipa mare trebuie sa aibe si rezerve de valoare si Rapid a transferat jucatori cu potential.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează