FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Panduru distruge un jucător de la FCSB: „Nu are talent, nu are calitate” » Avea un alt discurs acum 8 luni: „Văd la el o determinare care nu e de român”

Andrei Cordea, la balon
Andrei Cordea, la balon

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 12:54 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 14:49

Fostul internațional Basarab Panduru (52 de ani) îl „desființează” pe Andrei Cordea (24 de ani), extrema dreapta a celor de la FCSB

Fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica și FC Porto spune că Andrei Cordea nu este un jucător talentat și nu are ce căuta la echipa națională. Panduru consideră că fotbalistul vicecampioanei României nu are calitate. 

Are 230 de meciuri la FCSB, dar n-ar mai accepta revenirea: „Nu execut ordine! Nea Gigi l-a forțat pe Pintilii să se retragă”
FCSB
Are 230 de meciuri la FCSB, dar n-ar mai accepta revenirea: „Nu execut ordine! Nea Gigi l-a forțat pe Pintilii să se retragă”

Basarab Panduru îl distruge pe Andrei Cordea, extrema de la FCSB: „Nu are talent, nu are calitate”

„Nu înţeleg ce s-a întâmplat cu Cordea. Nu este un jucător care are mari calități tehnice. El face ce face când aleargă, când este puternic, dar timpul a trecut și nu a mai avut aceeași formă fizică. 

Eu pe el nu îl văd la echipa naţionala niciodată. Nu are calitate. Face lucruri bune cu ajutorul unei pregătiri bune, dar nu are talent. Nu are ce să scoată din el”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

5 selecțiiare Cordea în naționala României

Basarab Panduru, în noiembrie 2022: „Cordea cu oricine o să fie bun”

Basarab Panduru avea un cu totul alt discurs în luna noiembrie 2022, într-o perioadă când Andrei Cordea era cel mai bun jucător de la FCSB. În toamna anului trecut, FCSB a trecut printr-o formă dezastruoasă. Ocupa, la un moment dat, locul 14 în clasamentul Superligii, și era umilită de danezii de la Silkeborg în grupele Conference League, 0-10 în dublă manșă. 

„Îţi spun ceva...Cordea cu oricine o să fie bun! Pentru că e chiar bun acum! În momentul ăsta, văd la el o determinare care nu e de român, nu ştiu de unde o are.

Şi la Clinceni făcea, alerga, dar acum...priviți felul lui de a alerga, de a se bate pentru minge, cum ajunge la finalizare, înscrie goluri. Cordea, în momentul ăsta, e bun!”, preciza Basarab Panduru, în urmă cu 8 luni. 

În sezonul trecut, Andrei Cordea a jucat 46 de meciuri pentru FCSB. A marcat 10 goluri și a pasat decisiv în 5 rânduri. A fost titular incontestabil în prima parte a stagiunii, dar lucrurile s-au schimbat în cea de-a doua jumătate a sezonului, mai ales după ce Gigi Becali a început să schimbe jucătorii din primul „11”. 

Din februarie până în mai nu a prins niciodată 90 de minute pe teren și a înscris numai un gol, contra lui Sepsi (FCSB - Sepsi 3-1), în runda cu numărul 7 din play-off. 

VIDEO. Imagini de la amicalul dintre FCSB și PAOK

Citește și: 

„Here we go” » Au folosit replica lui Fabrizio Romano pentru a anunța transferul fotbalistului care a impresionat în SuperLiga

Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu: „Jos labele de pe Ghencea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mr90
mr90  •  07 Iulie 2023, 18:18

Mai Rosule, uite ce spunea Panduru: "în momentul ăsta, e bun!” Deci nu avea alta parere ci remarca DOAR CA ca "în MOMENTUL ăsta , e bun!”"

banciuu
banciuu  •  07 Iulie 2023, 15:58

Fără sa fiu neapărat de acord cu Pandi, va întreb pe voi stimați 'jurnalisti'. Unde este contradicția? Nu a spus niciodată ca,Cordea este vreun talent.Nici în prima declarație nici in ceea de acum.A spus ca din determinare are evoluții bune.

befree
befree  •  07 Iulie 2023, 15:14

Inca o dovada ca Panduru abereaza si e platit degeaba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează