FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, avertisment pentru Mihai Pintilii: „Cred că este o problemă pentru el”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 19:50 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 19:50

Basarab Panduru (52 de ani) îl avertizează pe Mihai Pintilii (38 de ani), după ce Leonard Strizu (55 de ani) a fost numit antrenorul principal al celor de la FCSB

Fostul internațional susține că Mihai Pintilii va avea o problemă, deoarece nu va mai putea să dea indicații de pe marginea terenului sau să stea la marginea terenului aproape de fotbaliști.

Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali
FC BOTOȘANI - FCSB
Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali

Basarab Panduru: „Acum eu cred că este o problemă pentru Pintilii”

„La FCSB nu mai poate indicații, poate la altă echipă, dar la FCSB cel puţin jucătorii sunt obişnuiţi cu lucrurile astea. Adică e principal, dar nu e. E secund, dar nu e. 

Ei sunt obişnuiţi. Dacă era vorba despre o altă echipă, mă gândeam că s-ar putea să fie o problemă. Acum eu cred că este o problemă pentru Pintilii. El nu mai este nici măcar ăla care a fost puţinele alea etape. Stătea la mijlocul terenului, dădea indicaţii.

Acum nici măcar cum era, nu mai poate să fie acum. Nu văd ca Strizu să facă pe principalul. Nu cred că va da el indicaţii. El a şi spus treaba asta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

VIDEO. SUPERLIGA. FC Botoșani - FCSB. Fază controversată în prima parte a meciului

Citește și:

Fază grea la FC Botoșani - FCSB: golul gazdelor, precedat de un fault evident

„Eu nu-s așa mândru că-s român” » Mihai Stoica, postare dură de 1 decembrie: „Aș fi altfel dacă n-am mai fi slugile unora care ne desconsideră constant”

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează