FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR CLUJ 1-4

Basarab Panduru, atac cu talpa sus la Ilie Poenaru după înfrângerea cu CFR: „E mai bine să plece din fotbal! De aia ne furăm căciula”

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 8 din Superliga. Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) nu a avut milă de Ilie Poenaru (46 de ani), antrenorul ilfovenilor. +19   FOTO
CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 8 din Superliga. Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) nu a avut milă de Ilie Poenaru (46 de ani), antrenorul ilfovenilor.

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 21:42 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 23:16

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, scor 4-1, în runda cu numărul 8 din Superliga. Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) nu a avut milă de Ilie Poenaru (46 de ani), antrenorul ilfovenilor. 

Pe finalul meciului de la Voluntari, la 3-1 pentru CFR Cluj, camerele TV i-au surprins pe doi membri ai staff-ului gazdelor râzând, în timp ce antrenorii Ilie Poenaru și Marin Dună păreau dărâmați. 

Basarab Panduru consideră că Ilie Poenaru a primit ce merita, după ce presa locală din Arad scria că el conversa cu Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA Arad, înainte să fie instalat pe banca tehnică a echipei. 

De ce l-au scos cei de la FCSB din primul 11 pe jucătorul care a impresionat în startul sezonului
FCSB - CSU CRAIOVA
De ce l-au scos cei de la FCSB din primul 11 pe jucătorul care a impresionat în startul sezonului

Basarab Panduru, după Voluntari - CFR Cluj: „Scorul e cam mic”

„A fost un meci al naibii de complicat și de analizat. Începe într-o mare viteză CFR, dar după marchează Voluntari. Când credeam că nu se mai întâmplă nimic, deodată e 2-1 pentru CFR. 

În repriza a doua nu mai există Voluntari pe teren. Scorul e cam mic, CFR trebuia să marcheze mai mult”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Basarab Panduru îl atacă pe Ilie Poenaru: „E mai bine să plece din fotbal”

Apoi a continuat și a ironizat starea de spirit de pe banca lui FC Voluntari. 

„De ce să nu fie veselie? «Noi rămânem, ăștia pleacă. Nu e nicio problemă. Noi stăm pe bancă și meciul viitor. Nu te interesează absolut deloc. Pe ei ar trebui să-i trimiți acasă»

Îmi pare rău că se întâmplă asta, pentru că l-am avut elev pe Poenaru. Dar când am văzut ce mesaje dădea el înainte să fie instalat la UTA... 

Nu îmi pare rău deloc și cred că e mai bine să plece din fotbal, pentru că așa ceva nu se face. Nu ai cum să faci ce a făcut el acolo. 

De aia ne furăm căciula. Ne furăm căciula, nu facem nimic altceva. Furăm căciuli, portofele, la asta suntem buni. Cum, bă, să dai mesaje și să-i spui... 

Mai că îi ziceai: «Cheamă-mă mâine. Tu nu vezi că nu vede absolut nimic?» Nu mai aveți pic de rușine. Nu aveți respect față de antrenori. Vreți cu orice preț să vă pună pe voi în detrimentul oricui și să nu fiți corecți”, a mai spus fostul internațional. 

Ilie Poenaru și Alexandru Meszar, schimb de mesaje înainte de numirea antrenorului la UTA Arad

Basarab Panduru se referă la schimburile de mesaje dintre Ilie Poenaru și Alexandru Meszar, conducătorul de la UTA, cei doi conversând înainte de instalarea lui Poenaru de la Arad.

Actualul antrenor de la Voluntari îi trimitea lui Meszar mesaje pe WhatsApp în care își exprima părerea în legătură cu modulul de joc și tactica folosită de Badea, înainte să fie angajat în locul acestuia.

Câteva dintre mesajele pe care Poenaru i le dădea lui Meszar, potrivit iamsport.ro.  

  • Nu au creat densitate pe atac și fără presiune pe pierderea balonului, iar defensiv echipă e largă, cu repliere grea pe tranziție negativă.”
  • „Am pierdut mijlocul terenului, s-au retras prea mult, ne-am apărat în careu și am lăsat adversarul să pună presiune mare chiar și cu fundașii centrali și au apărut ocaziile și golul din final din păcate. Era bun și un punct în economia clasamentului”
  • „Sunt multe de spus și de analizat dar sincer în situația asta s-a creat o presiune a clasamentului și ar trebui să schimbe anumiți jucători, cât și un sistem tactic mai de siguranță, prea insistă cu 4-3-3 și aceeași alcătuire”

Citește și: 

Claudiu Răducanu, înainte de FCSB - CSU Craiova: „A demonstrat că are forța de a deveni campioană”

Viața neștiută a Dianei, soția lui Dan Șucu: „Mama a suferit un șoc”. Acționarul de la Rapid știa trecutul partenerei sale

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
nicohak55
nicohak55  •  03 Septembrie 2023, 08:02

Din fotbal ar trebui sa plece toată echipa asta "degeaba". Cred că la meciul de ieri, nu au fost mai mult de 50 de spectatori. O echipă finanțată de Primăria Voluntari, pentru cine și pentru ce ?! Orașe cu echipe de tradiție, Oradea, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Hunedoara, Deva , etc. se zbat in ligi inferioare. Echipe ale unui întreg oraș sunt ținute afară de zămislirea lui Pandele The Sailor. Locuitorii din Voluntari , in proporție de 99 % sunt fani Rapid, Dinamo, FCSB . Numai anomalia, denumită "fotbal românesc" , poate avea o echipă ca Voluntari. Este singura echipă din Super Ligă cu o medie de 900 de spectatori pe meci.

adrianio1
adrianio1  •  03 Septembrie 2023, 00:06

nu e clar a jucat cu Cluj trebuie sa joace super bine să dăruiască numai cu FcsB

Clujean
Clujean  •  03 Septembrie 2023, 00:02

Ti!ai dat seama de meci aranjat? Voi ziaristii le pastoriti.....nu ati dat pe nimeni in gat....lumii de cand va stiu de ziaristi.... Mai scria cate unul dupa ce se prescria fapta.... Rushinica...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează