FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Basarab Panduru, replică ironică la declarația lui Florin Tănase

Basarab Panduru, ironii după declarația lui Florin Tănase +7   FOTO
Basarab Panduru, ironii după declarația lui Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 09:02 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 10:07

Basarab Panduru a reacționat ironic după declarațiile făcute de Florin Tănase, capitanul celor de la FCSB, după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-1.

Am făcut un meci bun, am dominat jocul. Dar, din păcate, nu poți antrena norocul”, a declarat Florin Tănase după meciul din Gruia. Ulterior, Panduru a avut o replică ironică pentru decarul roș-albaștrilor.

Norocul nu poate fi antrenat, dar poţi să-l antrenezi pe Creţu să stea cu faţa la minge când este corner. Poţi să-i antrenezi pe jucători ca să stea mai aproape de jucătorii de la CFR când bat corner. Poţi să-l antrenezi pe jucătorul tău ca atunci când vine mingea la el, să o lovească cu piciorul bun, nu să dea pe lângă şi să îi vină mingea în tibie.

La Ovidiu Popescu este o greşeală pe care nu o vezi în fiecare zi. Este imposibil să crezi că se poate întâmpla ca un jucător de la FCSB, care vede mingea. Vine mingea, te duci cu latul şi dai pe lângă minge. Mingea îţi vine în stângul, dar se duce în poartă”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

FOTO. Ovidiu Popescu, autogol antologic în CFR Cluj – FCSB 

+3 FOTO

VIDEO. Dumitru Dragomir îl apără pe Gigi Becali și vede incert viitorul lui FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Acum, FCSB chiar nu mai are cum să fie Steaua! Becali a pierdut singura legătură pe care o mai avea cu istoria echipei

Cornel Dinu a remarcat doi jucători în CFR Cluj - FCSB 1-0: „Prezintă speranță, un nivel de care avem nevoie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează