FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Basarab Panduru, ironic înainte de reluare Ligii 1: „«Îîîîîî, băăă», nu o poți ține tot meciul așa”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 22:06

Basarab Panduru a comentat ironic posibilitatea ca la meciurile din Liga 1 să fie puse cântece de galerie la boxele stadionului.

Bundesliga, primul campionat important care a repornit competiția, a încercat să compenseze lipsa fanilor cu scandări înregistrate, puse la boxele stadioanelor. Panduru crede că formațiile din Liga 1 nu pot copia modelul german. 

Panduru: „Nu poți să strigi asta tot meciul” :) 

„Dar să luăm galeria de la ei, de afară. «Hai Voluntari, Hai Voluntari», nu poți să strigi tot meciul asta, bănuiesc eu. Trebuie să iei scandările de la alții. N-ai cum. «Îîîîîî, băăă» nu o poți ține tot meciul așa. Dacă ai din trecut înregistrări, bine, dacă nu.. Am văzut că la Dortmund le adaptează pentru fiecare fază. Vine adversarul începi să fluieri, ataci, te încurajează. Mi s-a părut fabulos”, a comentat Panduru la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Barasab Panduru, mesaj pentru cei care se plâng de formatul Ligii 1: "Gura mica, ciocul mic! Domne, nu se poate așa ceva!"

CItește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Denis Alibec pleacă de la Astra! Dani Coman confirmă, dar îl amenință și cu o amendă

Verdictul lui Basarab Panduru, după rezultatele rușinoase înregistrate de FCSB în amicale: „Nu-mi place! Nu câștigă titlul așa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează