FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru despre o mutare a unuia dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 la FCSB: „Joci meci de meci”

Marius Ștefănescu (25 de ani)
Marius Ștefănescu (25 de ani)

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 09:00 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 09:30

Fostul fotbalist Basarab Panduru (53 de ani) crede că extrema stângă Marius Ștefănescu (25 de ani) nu ar trebui să meargă la FCSB

Marius Ștefănescu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din SuperLiga. Mai multe echipe din România, printre care și FCSB, s-ar fi interesat de transferul acestuia.

Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”

Basaraba Panduru este de părere că Marius Ștefănescu poate face pasul în străinătate și de la clubul covăsnean, asemeni lui Andres Dumitrescu, și un transfer la FCSB ar reprezenta un risc pentru jucător, ținând cont de temperamentul patronului.

Basarab Panduru, despre un posibil transfer al lui Marius Ștefănescu la FCSB: 

Unde să plece? Aici este o discuţie. Să vină la FCSB să se trezească după trei zile, trei meciuri, trei luni că se întâmplă ceva? «Nu-mi mai place de tine, am greşit că l-am luat, nu l-am ascultat pe MM, mai bine îl ascultam pe MM, l-am luat pe ăla care-mi place mie».

+33 FOTO

Eu cred că ei au spus aşa (n.r. - cei de la Sepsi). «De la noi ai ajuns la echipa naţională. Am transferat şi noi în străinătate, pe Dumitrescu, nu e problemă. Stai aici, joci meci de meci, că acolo s-ar putea să ai probleme. Unde joci mai bine? În stânga, da? În stânga joacă Coman, Octavian Popescu. Şi în dreapta joacă vrei doi, trei. S-ar putea să nu mai joci 90 de minute, să fii schimbat. Aici joci meci de meci, joci la echipa naţională şi poţi pleca în străinătate».

Iar el a zis. «Rămân aici să joc meci de meci că e mai bine pentru mine, decât să mă duc acolo să mă trezesc că după 45 de minute...».

În altă parte măcar nu ştii unde te duci, dar acolo (n.r. - la FCSB) ştii unde vii", a spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

VIDEO Bernd Storck, declarații după victoria la debutul pe banca lui Sepsi, 2-1 cu Dinamo

Citește și alte știri din SuperLiga:

Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
CM de handbal feminin
Handbalista trimisă acasă de Florentin Pera și-a găsit noua vocație: „Ești pregătit?”
Unica șansă a lui Alexandru Mitriță să prindă în ultima clipă lotul naționalei de Euro! Un oficial FRF important spune: „Să demonstreze asta!
ECHIPA NAȚIONALĂ
Unica șansă a lui Alexandru Mitriță să prindă în ultima clipă lotul naționalei de Euro! Un oficial FRF important spune: „Să demonstreze asta!"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  06 Decembrie 2023, 11:39

Un comentariu pertinent al lui Panduru !! La Fcsb risca sa fie “terminat” in 2-3 luni !! Ar face bine sa-si vada de treaba la Sepsi si Nationala si sa prinda un transfer afara.

ckhristian
ckhristian  •  06 Decembrie 2023, 11:18

Stefanescu este un fotbalist inteligent. Daca joaca asa in continuare nu poate fi ignorat de Iordanescu. La nationala ii poate lua lejer fata lui Coman. La FCSB poate marca si 10 goluri pe repriza ca nu conteaza. Nici Messi nu ii ia fata lui Coman (oricat de prost ar juca), daca Becali face echipa. Se poate transfera afara si de la Sepsi. FCSB nu mai e demult o rampa de lansare, ba chiar un pas in spate.

paolo13
paolo13  •  06 Decembrie 2023, 11:14

Antrenorul vroia sa vorbească despre fotbal, dar "jurnalistul" îl bătea la cap cu întrebări despre țară, în general!!! Nu va e rușine, bă?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează