FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Basarab Panduru și Mihai Stoica au căzut de acord: „Dacă ar fi cineva care merită să fie în play-off, ei ar fi” + „Văd asta de multe etape”

Mihai Stoica și Basarab Panduru
Mihai Stoica și Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 10:17 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 10:57

Basarab Panduru (52 de ani), expert Orange Sport, și Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, o văd pe Sepsi Sf. Gheorghe calificată în play-off. 

Cei doi spun că gruparea covăsneană merită să fie în primele 6, având în vedere parcursul bun pe care l-au arătat în ultimele etape de campionat. 

Ce a observat un fost internațional la CSU Craiova: „Rădoi e nemulțumit, s-a rupt ceva acolo”
Universitatea Craiova - FCU Craiova 0-2
Ce a observat un fost internațional la CSU Craiova: „Rădoi e nemulțumit, s-a rupt ceva acolo”

Basarab Panduru: „Cred că Sepsi trebuie să ocupe ultima poziție de play-off”

„Dacă ar fi cineva care merită, având în vedere scorurile astea cu care câştigă în ultima vreme, ar fi Sepsi. E o echipă care poate să pună probleme. 

În mod normal, eu cred că Sepsi trebuie să ocupe ultima poziţie de play-off”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Eu o văd în play-off pe Sepsi”

„Eu o văd în play-off pe Sepsi. echipă care nu e în play-off acum. Nu vreau să spun că oricine are şanse, eu văd în play-off Farul, CFR, Rapid, CSU Craiova, noi  şi Sepsi! Nu văd, nici Petrolul, nici Hermannstadt! 

Asta vedeam şi văd de câteva multe etape, când noi eram pe locul 14", a completat Mihai Stoica. 

Sepsi Sf. Gheorghe, 3 victorii în ultimele 3 etape de Superliga

Sepsi Sf. Gheorghe, cu italianul Cristiano Bergodi (58 de ani) la cârma echipei, a obținut 3 victorii în ultimele 3 etape de Superliga: 5-0 la Pitești, cu FC Argeș, 2-0 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești și 4-1 în deplasare la Arad, cu UTA. 

Formația din Covasna ocupă locul 7 în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte câștigate în 19 etape disputate. Sepsi Sf. Gheorghe se află la un singur punct distanță de ultima poziție ce asigură prezența în play-off, ocupată de Petrolul Ploiești. 

VIDEO. CSU Craiova - FCU Craiova / Show pirotehnic pe „Oblemenco”. Galeria celor de la CSU a dat cu artificii în stadion

Citește și:

Se opune! Becali vrea să-l dea în Liga 1, fotbalistul i-a dat mesaj Anamariei Prodan: „Du-mă în altă parte”

Adrian Mititelu nu îi oferă credit lui Napoli: „Să nu credeți că face ce vrea la echipa asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Mandpv64
Mandpv64  •  04 Decembrie 2022, 14:48

Da..Panduru vedea Petrolul retrogradată din startul campionatului.La Ploiești,altele sunt problemele grave,Vivi și Volo (doi măscărici,unul primar și celălalt un lingău care se crede manager,antrenor,maseur,mai nou și politician) refuză un eventual sprijin pentru echipă,din dorința de a controla clubul ,în scop politic..Și problemele financiare ale echipei nu -s așa grave..

sadiq
sadiq  •  04 Decembrie 2022, 13:37

Foarte multi romani apreciaza ce se intampla la Sepsi. Sa aprecieze o data toti ungurii asta si sa se gandeasca daca la ei se intampla asta ei se comportau la fel. Chiar imi place echipa cum joaca , organizarea. Te uiti la un meci al lor si te bucuri de fotbal.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  04 Decembrie 2022, 13:26

Mai sunt 11 etape. Se pot intampla multe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează