FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Basarab Panduru nu-l menajează pe Edi Iordănescu după negocierile cu Craiova: „Îți place să te alinți! De ce te bagi în toate astea?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 09:03

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, a negociat cu CS Universitatea Craiova, dar pentru moment a ales să rămână la clubul din Mediaș. 

Antrenorul a postat un mesaj pe contul său de facebook în care anunță că le este dator din punct de vedere moral celor de la Gaz Metan, iar Basarab Panduru nu a ezitat să-l taxeze pentru că a negociat cu oltenii.

„Tu eşti sub contract. Te duci să discuţi cu cineva și după vii să ne spui nouă că de fapt nu pleci. Nu trebuia să te duci să discuţi, dacă eşti sub contract! Dacă tu ai echipă şi nu vrei să pleci, de ce te bagi astea toate? De ce? Să fie acolo?

Spune aşa: «Am vrut să plec, dar nu am putut să plec pentru că am o clauză de 150.000 de euro şi Mihai Rotaru nu a vrut să plătească clauza. M-a pus pe mine să o plătesc şi eu nu vreau să o plătesc». De ce nu scrie aşa? Lui îi place în ultimul timp să se alinte. «Aş vrea, dar nu aş vrea. Pot, dar nu pot să mai rămân». Dacă vrei să rămâi lângă băieţi de ce discuţi cu alţii? 

La început, atât timp cât câştiga, nu a fost nicio problemă. Când a început să piardă spune «Nu se poate aşa ceva. Le-am spus că nu sunt bani». Dar deodată e foarte bine la Gaz. După patru meciuri fără victorie, iar vor fi probleme”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.  

„Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan si de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt” 
Edi Iordănescu

Citește și: 

Mihai Rotaru le-a transmis fotbaliștilor cine îi va antrena în continuare!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  10 Ianuarie 2020, 15:05

Panduru are perfecta dreptate !! Tanarul Iordanescu se baga singur un seama, iar mass-media ii face jocul acestui baiat !!Numele acestuia apare pe la tot felul de echipe, sau la nationala de tineret, dar rezultatele obtinute pana acum nu-l recomanda pentru aceste functii. El este un baiat tanar si un antrenor promitator, dar departe de a putea antrena, cu rezultate notabile, echipe cu nume !!

sasesase
sasesase  •  10 Ianuarie 2020, 13:08

La fel ace și Sumudica. Ăștia doi se cred cei mai buni antrenori all time! Amândoi niste antrenori mediocri spre bunicei Asta , Iedi parca refuzase și u21. Halal.

1924845564310869
Liviu Rodeanu  •  10 Ianuarie 2020, 11:38

Panduru are dreptate. Dacă era așa cum spune, Iordănescu nu avea ce discuta cu nimeni. Intr-un fotbal serios,fiind sub contract și-ar fi luat o amendă sau eventual un șut în fund.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează