FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-0

Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”

FCSB - Petrolul Ploiești
FCSB - Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 07:11 / Actualizat luni, 04 martie 2024 09:32

Fostul internațional Basarab Panduru a măturat pe jos cu Petrolul, despre care susține că n-a jucat nimic pe Arena Națională, duminică seară, la 0-1 cu FCSB.

Chiar dacă a pierdut la limită pe Arena Națională, în fața FCSB (0-1), Petrolul a dezamăgit duminică seară. Multă vreme a jucat cu teamă, parcă, și n-a reușit să-i pună probleme liderului decât pe final.

Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!
PLAY-OFF
Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!

Basarab Panduru: „Le-a fost teamă să nu le murdărească”

Aspecte sancționate de fostul internațional Basarab Panduru în analiza sa de la final. „A fost un meci pe care nici nu prea ştiu de unde să-l iau. FCSB, cu minimum de fotbal, câştigă acest meci.

A ajuns FCSB la un nivel în care câştigă meciurile doar pentru că adversarului îi este prea frică de această echipă. Petrolul a jucat fotbal abia în ultimele minute.


Am avut impresia că toţi de la Petrolul au venit cu cravete şi cu costume pe Arena Naţională şi le era teamă să nu-şi murdărească acele costume. Nu a jucat nimic Petrolul până în minutul 88.

Petrolul a venit la meci? Nici nu mai contează de când a jucat. Ai venit să te uiţi la meci timp de 80 de minute. Ce ai vrut de la acest meci? Ce a vrut Petrolul de la acest meci?

Uite cum a jucat acasă şi cum a jucat acum. Petrolul a fost cocoş acasă, iar la Bucureşti a venit găină”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Florin Pârvu surprins: „Au tras de timp la ei acasă”

Antrenorul ploieștenilor, Florin Pârvu, și-a îndreptat atenția spre alte aspecte ale partidei, neuitând să critice arbitrajul. „Chiar dacă prima repriză am închis destul de bine, au reuşit să marcheze în startul reprizei secunde. Am schimbat modul de joc, am pus mai multă presiune şi am reuşit să punem o presiune fără să concretizăm.

Nu aş vrea să vorbesc despre arbitraj, dar au fost câteva situaţii care aş vrea să fie mai atent analizate. Cred că faultul la Bratu sau mâna în gât a lui Radunovic la Işfan puteau fi analizate mai atent.

La faza premergătoare golului, a fost o fază care ar trebui analizată, faultul la Mario Bratu. Poate nu au mai fost foarte concentraţi pe faza asta. Tot timpul putem face mai multe ca antrenori, ne gândim că puteam face mai mult.

Începând de la jumătatea reprizei a doua au început să tragă de timp. M-au surprins foarte tare, poate e strategia lor, au jucat la rezultat. Am fost surprins că au tras de timp acasă la ei”, a comentat tehnicianul prahovean la Prima Sport.

VIDEO. FCSB - Petrolul Ploiești 1-0 » Sergiu Hanca: „Trebuie să fim pregătiți pentru play-out. Mergem înainte”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Notele GSP la FCSB - Petrolul » Coman are și un „Încurcă-lume” pe lângă el

Luis Phelipe, despre faza care a decis soarta meciului FCSB - Petrolul: „E golul meu, momentul meu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
emil1986
emil1986  •  04 Martie 2024, 13:13
Postat de aspida pe 04 Martie 2024, 10:31

Pana si Pandurul vostru a vazut blatul, tu nimic, batman. Mai ai frati p-acasa ?

Nu, fraiere, a vazut ca Petrolul n-are fata de play-off, asta a vazut. E o echipa care atata poate. Lasa-te de acest sport ca nu intelegi nimic!

Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  04 Martie 2024, 13:01

Bre nea Pandi, nu-i frumos să faci discriminare între cocoș și găină, păi se poate una ca asta?

atthur
atthur  •  04 Martie 2024, 11:08

Da' bă nea' parvu-darvu....da faultul la Radaslavescu de 11 metri,n-ar trebui "analizat"??? Da' tu,la bibilica nu ar trebui să te "analizezi"???? Că până-n minutul 88 ați fost "spectatori" fără bilet....!!!...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează