FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Basarab Panduru despre înjurăturile lui Dan Petrescu: „În China înjura mereu, ăia nu înțelegeau oricum”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 12:18

Basarab Panduru, fostul mare jucător român în vârstă de 48 de ani, a comentat declarațiile fostului său coleg de generație, Dan Petrescu (51 de ani), antrenor la campioana CFR Cluj.

CFR Cluj a câștigat o partidă amicală cu rușii de la FC Orenburg, scor 1-0 (gol Djokovic), dar Dan Petrescu a lăsat o impresie teribilă. Petrescu a fost un car de nervi pe margine și a folosit un limbaj suburban în rânduri repetate.

„Nu trebuie să spun eu dacă e normal sau nu (nr. ca Dan Petrescu să aibă un asemenea limbaj). Dacă mai țineți minte, și Cristi Manea când a fost înjurat a zis că nu-i nicio problemă, că așa simte că e încurajat de antrenor”, a spus „Pandi” la TV Telekom Sport, care a completat: „În China îi înjura mereu pe ăia, că ei nu înțelegeau oricum”.

Aflat în studio, Dan Alexa, noul antrenor al Astrei Giurgiu, a recunoscut că a fost înjurat și el în timpul carierei.

„S-a întâmplat când eram mai tânăr. Dacă vă uitați, nici Petrescu nu i-a aruncat asemenea cuvinte lui Culio (35 de ani), care e veteran, ci lui Peteleu (26 de ani)”, a spus cel poreclit „Chirurgul”.

Citește și:

 CFR Cluj, între Liga Campionilor și Europa League » Cine e Maccabi Tel-Aviv, adversara din turul II UCL + întâlnire cu „piticii” Europei în EL

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  21 Iunie 2019, 17:31
Postat de nelu_faget pe 21 Iunie 2019, 12:45

Păi da, la chinezi isi permitea sa injure tot timpul ca oricum nu il intelegeau aia. Necazul e ca s-a intors in Romania si a uitat sa mai vorbeasca normal, acest Super Dan Petrescu

Ce va mai roade invidia ca s-a intors in tara, si (iar) i-a dat-o fcsb-ului la dos. Nu tin cu cfr, dar cand vad noatinele fcsb-iste ca devin frustrati, ma apuca rasul.

portardelegenda
portardelegenda  •  21 Iunie 2019, 13:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  21 Iunie 2019, 12:56

Un derbedeu! Crede că dacă se comportă așa este mai autoritar? Sau, mai bărbat? La fel de decăzut ca întreaga societate! Nu m-ar mira să fie mare fan... manele! Rușine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează