FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 4-1

Basarab Panduru știa din minutul 77 ce se întâmplă în Rapid - UTA: „Atunci am înțeles că s-a terminat totul! Tu vrei circ, nu să egalezi”

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Basarab Panduru a analizat, la cald, disputa. +24   FOTO
Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Basarab Panduru a analizat, la cald, disputa.

Articol de , - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 23:21 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 23:59

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a analizat, la cald, disputa și a numit momentele decisive.

Basarab Panduru spune că și-a dat seama de deznodământul partidei Rapid - UTA încă din minutul 77, când Mircea Rednic i-a introdus pe atacanții Vlad Morar și Alexandru Tudorie.

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
CCA
Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”

Basarab Panduru, după Rapid - UTA 4-1: „Atunci am înțeles că s-a terminat totul!”

„Începutul a aparținut Rapidului. După toate problemele pe care le ai, ce îți poți dori mai mult? Te-ai trezit din minutul 1 că te ajută Benga. Te întrebai unde e UTA aia care a speriat lumea în ultimele etape, nu era deloc pe teren.

Apoi se întâmplă ceva ciudat, cu Fabry liber pe 11 metri, nici nu știu ce făcea Braun în fața lui Micovschi.

În minutul 77 au intrat Tudorie și Morar la UTA. La prima fază am văzut că Vlad Morar e cu mâinile pe sus. Atunci am înțeles că s-a terminat totul! Tu nu vrei să egalezi, vrei să faci circ! Știam că s-a terminat.

Apoi, la ultima fază, a venit golul ăsta. Racheta asta! Cum s-a dus!”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

În Giulești nu e ca pe celelalte stadioane. Am început cu o greșeală, o neatenție, nu a fost vorba de teamă. Chiar nu știu ce va fi de la vară. Eu momentan dau totul pentru UTA, apoi o să vedem ce va fi. De acum va fi care pe care pentru play-off. Trecem peste acest meci. Sâmbătă urmează unul pe care trebuie să îl câștigăm obligatoriu
- Claudiu Micovschi, atacant UTA

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Atmosferă specială la Rapid - UTA: stadion plin în Giulești

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
unurtr
unurtr  •  29 Februarie 2024, 13:12

Panduru doar are declarații de scandal ca să îl mai bagă cineva în seamă... Chiar îl mai ascultă cineva?

Tengfrtujjhfyuondui
Tengfrtujjhfyuondui  •  29 Februarie 2024, 08:58
Postat de alin10 pe 29 Februarie 2024, 00:15

A cam mirosit a blat ,mai ales cu atatia imprumutati de rapid la uta ,ca sa nu mai spun ca strambu uraste fcsb ca a fost si el candva visiniu

Sa nu uităm cum le-a luat titlul pe cand antrena la U'Craiova Imi aduc aminte cum se bucura zicând " ce mă bucur ca-i luat țeapă "

balderis
balderis  •  29 Februarie 2024, 08:57
Postat de alin10 pe 29 Februarie 2024, 00:17

Blat care pute

E mișto! Ăsta-i blat care pute, ale fîcîsîbî cu Botoșani, Hermanstadt, Craiovele, alea miroase ! Vă ofticați, nu-i așa !? O să ardă ficații în voi !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează