FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bătăi de cap pentru Reghe » Noua achiziție are o problemă care poate da peste cap jocul Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 10:02

Un mare handicap pe care Marko Momcilovici l-a avut la Pandurii şi pe care îl va avea în continuare şi la Steaua va fi modul în care va face comunicarea cu colegii săi.

Ştie doar limba sîrbă, româneşte abia înţelege şi nici în engleză nu se descurcă. Tocmai din acest motiv, Edi Iordănescu a ales să transfere acum un an un stoper sîrb, pe Vasilijevici, deşi avea şi alte variante, tocmai pentru a-i uşura misiunea lui Momcilovici.

Nici un jucător din lotul Stelei nu vorbește limba sîrbă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
adianghelescu
adianghelescu  •  13 Ianuarie 2016, 13:18

am vazut aseara nevcastle-manchester united si m-am lamurit inca o data de ce e diferenta atit de mare intre fotbalul romanesc si cel englez acolo se lupta pina la ultima picatura de energie fie de esti pe locul 18 sau in fata , nu exista satelti (chiajna, pandurii. viitorul) acolo patronii de cluburi sunt foarte putin spre deloc prezenti la tv la noi daca dai pe posturile de sport e baciul sef pe toate , de aceea la ei la ocupanta locului 18 vin 49500 de spectatori iar la noi rudele jucatorilor sau elevi adusi cu forta pentru un 10 la sport .mai e ceva de adaugat?

florica_din_racaciuni
florica_din_racaciuni  •  13 Ianuarie 2016, 12:00
Postat de steaua1986forever pe 13 Ianuarie 2016, 11:48

Important e sa stie fotbal. P.S Nici Dodel nu vorbea romaneste......

Tu, nene Valah, ce limbă vorbești? Evident, înafară de cea de lemn (roșu).

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Ianuarie 2016, 11:48
Postat de vasglo pe 13 Ianuarie 2016, 11:41

Discutam cu un amic, dinamovist, care era foc si para ca in Gazeta se scrie numai de Steaua, restul echipelor sunt lasate la coada! I-am spus ca are dreptate, dar sa vada ca, desi se scrie prepondererent de Steaua, practic toate stirile sunt intr-un curent anti-Steaua: Becali se lauda cu transferuri dar nu are bani, rateaza pe banda rulanta, ca orice jucator care ajunge la o alta echipa a fost mai intai "ratat" de Steaua, ca-l saboteaza pe Reghe cu Parvulescu, ca da afara jucatori valorosi, etc, etc...I-am dat ca exemplu si cazul Momcilovici, despre care presarii au scris mai intai ca a refuzat Steaua, ca vrea sa stea la Pandurii pana la vara ca sa plece apoi in strainatate liber de contract, pentru ca acum sa inghita in sec vazand ca s-a transferat la Steaua! Nu trece mult si gazetarii isi iau "revansa": "Noua achiziție are o problemă care poate da peste cap jocul Stelei", nu stie romaneste si, vezi Doamne, mai trebuie un sarb langa el ca sa-i spuna unde sa alerge si cand sa dea cu piciorul in minge!-:)

Important e sa stie fotbal. P.S Nici Dodel nu vorbea romaneste......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează