FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - DINAMO 0-0

Bataie MM - Borcea!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2007 00:00

Imediat dupa eliminarea lui Gomez, Mihai Stoica a urcat in loja dinamovista, a sarit la Borcea, iar cei prezenti au ripostat si l-au dat afara in forta. Scandal monstru la Urziceni. Injuraturi, imbrinceli si pumni. Aceasta a fost scena din loja dinamovista imediat dupa eliminarea lui Gomez, din minutul 42. Mihai Stoica, presedintele Unirii, s-a dezlantuit dupa ce jucatorul gazdelor a fost dat afara.

A traversat terenul, indreptindu-se spre tribuna oficiala. In drumul sau i-a adresat un potop de injuraturi lui Cristi Borcea. MM a intrat in tunel, iar apoi s-a dus direct la Borcea, in loja "ciinilor". L-a injurat pe el si pe ceilalti actionari, sarind la gitul presedintelui executiv, moment in care s-a dat startul incaierarii! Ceilalti actionari, printre care Walter, Turcu si Netoiu, au intervenit imediat, l-au imbrincit pe Mihai Stoica si l-au dat afara din loja. Aflat si el in zona, Victor Becali a intervenit si el in conflict, incercind sa aplaneze scandalul.

MM a iesit destul de sifonat din confruntare, iar restul partidei a urmarit-o tensionat. "Nu stiti comportamentul lui Mihai Stoica? Nu se face asa ceva, sa injuri si sa te comporti in asemenea hal. A fost mai rau decit tiganie, e prima oara cind patesc asa ceva pe un stadion din Romania. E normal sa sara la bataie, pentru ca a fost la Steaua", a acuzat la final Vasile Turcu. Acesta a mai comentat: "Ii multumesc lui Victor Becali ca a aplanat conflictul. Mihai Stoica e un om nebun. Daca nu intervenea Victor, il omora Borcea! Am respect fata de domnul Bucsaru, dar nu merita sa aiba asemenea oameni linga el".

Dupa meci, MM a admis ca reactia nervoasa a fost eronata! "Imi pare rau pentru ce s-a intimplat si-mi cer scuze fata de arbitru, care a luat o decizie corecta. Am avut senzatia ca Bostina a simulat, dar nu a fost asa. Este pentru ultima oara cind mai stau pe banca sau linga banca, fiindca nu reusesc sa-mi cenzurez emotiile in astfel de momente", a spus Stoica.


"Ropotan trebuia eliminat"
Presedintele Urziceniului, Mihai Stoica, a punctat dupa partida ca arbitrul Kovacs a avut, una peste alta, o prestatie impartiala, dar ar fi trebuit sa-l elimine si pe dinamovistul Ropotan: "Jucatorul dinamovist a luat un cartonas galben si, pentru reactia pe care a avut-o la acea decizie, merita si al doilea avertisment. Se echilibra balanta si poate altfel se derulau lucrurile. Ati vazut ca, in final, chiar si cu un om in minus, am pus mari probleme. De aceea vreau sa le multumesc in mod special baietilor pentru modul cum au jucat".

"Neincorporabili"
MM crede ca, dupa rezultatele din ultimele etape, lupta din fruntea ierarhiei a ramas sa se duca intre sapte formatii pentru sase locuri: "Nu mai e concurenta chiar ca la medicina, acum a ramas sa ne batem sa intram la electrotehnica. Ma tem insa ca, in toata aceasta concurenta, noi sintem considerati neincorporabili".

"Noi am fost dezavantajati"
Walter Zenga a afirmat la final ca Dinamo a avut de suferit din cauza arbitrajului! "A fost un meci bun facut de ambele echipe, pacat ca partida a fost fragmentata. Am stat bine in teren, dar nu ne-am concretizat ocaziile, am avut probleme pe ultimii 20 de metri. La pauza i-am spus rezervei Augustus Constantin: . Una peste alta, noi am fost cei dezavantajati de arbitri", a zis italianul. (George seitan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează