FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

Bătaie pe Filip! Echipa lui Boloni nu e principala variantă de transfer pentru Steliano

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2017 09:00

Steliano Filip ar putea pleca în Belgia, la Antwerp. Boloni spune că-l place pe jucător, dar că nu este o țintă în viitorul apropiat. Totuși, principala variantă de transfer rămâne Karabukspor, echipă de primă ligă turcă. 

Fundașul stânga Steliano Filip, 23 de ani, este noul căpitan al lui Dinamo, dar și unul dintre fotbaliștii pe care Ionuț Negoiță este disperat să îi vândă în această vară. De mai multă vreme se poartă discuții cu Karabukspor din Turcia, dar și cu Dinamo Moscova din Rusia. Acum, conform digisport.ro, Filip ar fi dorit și de echipa nou-promovată în prima ligă belgiană, Antwerp. Belgienii au fost preluați în această vară de fostul selecționer Ladislau Boloni.

Contactat de Gazetă pentru a comenta informația, Boloni a negat că Filip ar fi o variantă în viitorul imediat apropiat: "Steliano Filip este un jucător de echipa națională, dar nu face parte din obiectivele noastre imediate. Nu l-am urmărit în ultima perioadă pentru a fi o țintă de transfer".

Conform surselor Gazetei, varianta cea mai apropiată de transfer pentru Steliano este Karabukspor, echipă de primă ligă turcă. Fundașul stânga titular al celor de la Karabuk este ex-stelistul Iasmin Latovlevici, iar otomanii vor să-l vândă. În aceste condiții, l-ar cumpăra imediat pe Filip. Aceasta ar fi înțelegerea turcilor cu impresarii lui Filip și cu clubul Dinamo. Atât Iasmin, cât și Steliano sunt impresariați de firma lui Giovanni Becali, condusă în acest moment de Dragoș Sârbu.

1,400.000 €valorează Filip, conform transfermarkt.de

2.000.000 €cere Dinamo în schimbul lui Filip

4.000 €pe lună câștigă Filip la Dinamo

2 goluri și 3 assist-uri în 38 de meciuri a reușit Filip pentru Dinamo în sezonul recent încheiat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
khal_37
khal_37  •  02 Iulie 2017, 14:36

Asa ceva nu s-a mai vazut de la razboiul dintre Barcelona, Chealsea, Mancester City si PSG pentru ,,perla Baniei'' Andrei della Praz...

catalynn
catalynn  •  02 Iulie 2017, 12:04
Postat de sadiku pe 02 Iulie 2017, 12:02

Cum adica ....cei de la Fcsb au magazie ???? ...tare sunt curios unde au aceasta magazie ...cred ca au o magazie comuna cu produsele lui nea gigi ....

Are, are! Si nu e ușor sa fii magazioner la fcsb, e o slujba grea si stresanta, trebuie zilnic sa dai ratia unui Yousuf, Bakunin, Randoom, Palnie, Jalbert, 7 mai si restul supusilor. Trebuie spor de stres si periculozitate! :-)))

sasha8777
sasha8777  •  02 Iulie 2017, 12:05
Postat de sadiku pe 02 Iulie 2017, 12:02

Cum adica ....cei de la Fcsb au magazie ???? ...tare sunt curios unde au aceasta magazie ...cred ca au o magazie comuna cu produsele lui nea gigi ....

La berceni vere, a bagat jijika bani sa faca baza de antrenament k sa nu se plimbe echipa ratacita la domnesti si mogosoaia, si face si academie direct langa stana

Vezi toate comentariile (12)
Comentează