FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA VS RAPID

Bătaie pe Nikolici. Rămîne în Ghencea sau pleacă în Giuleşti?

Stefan Nikolici
Stefan Nikolici

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 13:41

George Copos a anunţat că s-a înţeles deja cu Marian Iancu pentru transferul lui Stefan Nikolici din sezonul următor, dar Gigi Becali s-a răzgîndit şi spune că îl vrea în continuare la Steaua


Mihai Stoica a anunţat că Stefan Nikolici nu va mai continua în Ghencea, iar Gigi Becali nu l-a contrazis. Aşa că pe fir a intrat George Copos, fermecat pur şi simplu de evoluţiile foarte bune ale muntenegreanului în prima parte a sezonului, care şi-a motivat alegerea de a-l transfera din vară: "Este păcat ca un copil talentat ca Nikolici să rămînă rezervă la Steaua sau să se strice în altă parte. De aceea vreau să-l transfer".

Zis şi făcut, Copos a demarat negocierile cu Poli Timişoara şi s-a înţeles în timp record cu Marian Iancu. Finanţatorul bănăţenilor a anunţat: "Da, este adevărat, m-am înţeles cu George Copos pentru transferul lui Stefan la Rapid. Tot Steaua are prima opţiune: dacă vor plăti restul de bani, 50% vom lua noi şi 50% Rapid"

Acum însă, după victoria cu Petrolul şi golul decisiv din minutul 83, Becali şi-a schimbat părerea şi a anunţat că Nikolici va continua din vară în Ghencea: "Va rămîne la noi, îl transfer definitiv". Steaua trebuie să mai plătească 750.000 de euro pentru transferul definitiv al atacantului.

"Gigi Becali vrea să rămîn aici? Să scoată banii atunci" :)
Stefan Nikolici, atacant Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
carol_k
carol_k  •  04 Mai 2012, 23:04

Pai daca a zis MM ca pleaca ce rost mai au discutiile ? Iancu a profitat si-l joaca pe degete pe cioban...Cel mai destept lucru ar fi sa-l lase la Rapid si sa-l dea afara pe vorbaretul de MM...Ca nu mai putem de atatia specialisti in fotbal cati avem la club.

rzr
rzr  •  04 Mai 2012, 21:16
Postat de robotzel pe 04 Mai 2012, 19:53

adevarul ca la cate goluri a marcat pancu este clar ca fotbalist se numeste. :)))))))

Dar voi ce mari golgheteri aveti ? Fratii Costea ? Tanase ? Ma faci sa rad...cand o juca unul din astia 3 la 34 de ani cum joaca Pancu atunci vorbim...cred ca la varsta aia vor fi retrasi de mult.

robotzel
robotzel  •  04 Mai 2012, 19:53
Postat de rzr pe 04 Mai 2012, 16:00

Pancu e mai fotbalist ca tot lotul vostru la un loc.

adevarul ca la cate goluri a marcat pancu este clar ca fotbalist se numeste. :)))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează